• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Twitter MediaSite BBcode [Deleted]

#2
I have a problem. I have tweets button disabled, so I uncommented that line in addon-twitterBbcode.xml, but Tweets still looks this weird and non-twittery unlike those on your screenshots. (Flexile style)



And code below, this should be ok, correct?

 

EQnoble

Well-known member
#4
I have a problem. I have tweets button disabled, so I uncommented that line in addon-twitterBbcode.xml, but Tweets still looks this weird and non-twittery unlike those on your screenshots. (Flexile style)



And code below, this should be ok, correct?

did you uncomment that line in the flexile style that you are using...or a different style?
 

Case

Active member
#6
I've got the tweet button disabled so I uncommented that line in the style I'm using. Tweets don't show up at all though. All it seems to put into the post is <div class="tWwrapps"></div>
 

EQnoble

Well-known member
#10
I've got the tweet button disabled so I uncommented that line in the style I'm using. Tweets don't show up at all though. All it seems to put into the post is <div class="tWwrapps"></div>
ftp to your site and edit library/MediaSites/listeners/twitter.php
Find:
PHP:
$json = file_get_contents('https://api.twitter.com/1/statuses/oembed.json?id=' . $mediaKey . '&omit_script=true&align=left&maxwidth=400');  // getting the tweet info
replace the code above with the following:
PHP:
$json = file_get_contents('https://api.twitter.com/1/statuses/oembed.json?id=' . $mediaKey . '&omit_script=false&align=left&maxwidth=400');  // getting the tweet info
 

Case

Active member
#11
ftp to your site and edit library/MediaSites/listeners/twitter.php
Find:
PHP:
$json = file_get_contents('https://api.twitter.com/1/statuses/oembed.json?id=' . $mediaKey . '&omit_script=true&align=left&maxwidth=400');  // getting the tweet info
replace the code above with the following:
PHP:
$json = file_get_contents('https://api.twitter.com/1/statuses/oembed.json?id=' . $mediaKey . '&omit_script=false&align=left&maxwidth=400');  // getting the tweet info
That code is actually in the library/MediaSites/Twitter.php file - correct?

I've replace it in that file and uploaded it but it doesn't seem to have worked.
 

EQnoble

Well-known member
#13
ftp to your site and edit library/MediaSites/listeners/twitter.php
Find:
PHP:
$json = file_get_contents('https://api.twitter.com/1/statuses/oembed.json?id=' . $mediaKey . '&omit_script=true&align=left&maxwidth=400');  // getting the tweet info
replace the code above with the following:
PHP:
$json = file_get_contents('https://api.twitter.com/1/statuses/oembed.json?id=' . $mediaKey . '&omit_script=false&align=left&maxwidth=400');  // getting the tweet info
That code is actually in the library/MediaSites/Twitter.php file - correct?

I've replace it in that file and uploaded it but it doesn't seem to have worked.
yes you are correct...but that should fix it...i played around with it switching it back and forth and didn't have to refresh anything except the page...

I need a link or I probably can not help you anymore with this.
 

RobParker

Well-known member
#15
I have a problem. I have tweets button disabled, so I uncommented that line in addon-twitterBbcode.xml, but Tweets still looks this weird and non-twittery unlike those on your screenshots. (Flexile style)

I've just installed this with no alterations etc and my tweets look exactly the same as above after making a post. However, if I then hit refresh they have the correct twitter styling. Is this somehow related to the styling not downloading when it's embedded?
 

EQnoble

Well-known member
#16
it is because the of the way the js twitter provides works and the fact that the new post is added a la ajax...this only happens for the person posting it until the next page refresh as you said and it will not happen for anyone viewing it...

it also will show that way until the twitter js re styles it on pageload...so you may also see that when the page first starts loading
 

EQnoble

Well-known member
#18
i bet you can make it fire the script again on posting...but to me it is a waste....you have to refresh the page anyways to see if someone responded to you :)