1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Not Planned titleBar inconsitent when Forum tab is selected

Discussion in 'Closed Suggestions' started by AndyB, Aug 26, 2013.

  1. AndyB

    AndyB Well-Known Member

    I think it would make sense if the titleBar would indicate "Forums" when the Forum tab is selected, currently it shows "XenForo Community".

    pic001.jpg

    Please click Like if you would like to see this changed.
     
  2. Amaury

    Amaury Well-Known Member

    It's not consistent in this case because XenForo Community is the name of the forums.
     
  3. AndyB

    AndyB Well-Known Member

    In most cases the logo already states the name of the forum, so it's redundant indicate the forum name again.

    To be consistent I think it should say "Forums" as that's the way the other tabs work.
     
  4. Amaury

    Amaury Well-Known Member

    Correct. Most cases, but not always.

    Take a look here, for example. Let's Do the Timewarp is the only style of the three available that has the logo with the site's name in it.
     
  5. AndyB

    AndyB Well-Known Member

    Good point, Amaury. I suppose that's why it has the forum title instead of the word "Forums" for those that leave the default logo.

    On my forum the logo clearly has the forum name, so I tried editing the template to replace my forum name to say Forums, but it looks like it will require a hack to the php code to make the change.
     
  6. Amaury

    Amaury Well-Known Member

    Alternatively, you could just comment out the forum name.

    Over on KH-Flare, that's what I did eventually. This is no longer visible:

     
  7. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    Edit the xen:h1 tag in the template forum_list, I believe.
     
  8. AndyB

    AndyB Well-Known Member

    Hi Jeremy,

    Thank you for the suggestion. Before I created this thread that is what I tried. I thought I had it, but it turns out that all forum titles and thread titles said "Forums". That's when I decided to create this thread.

    Here's the code snippet from the PAGE_CONTAINER template that I tried to modify. I changed "{xen:raw $beforeH1}" to "Forums".

    PHP:
    <xen:hook name="page_container_content_title_bar">
    <
    xen:if is="!{$noH1}">            
      <!-- 
    h1 titledescription -->
      <
    div class="titleBar">
      {
    xen:raw $beforeH1}
      <
    h1><xen:if
      
    is="{$h1}">{xen:raw $h1}<xen:elseif
      
    is="{$title}/>{xen:raw $title}<xen:else
      />{
    $xenOptions.boardTitle}</xen:if></h1>
      
      <
    xen:if is="{$pageDescription.content}"><p id="pageDescription" class="muted {$pageDescription.class}">{xen:raw $pageDescription.content}</p></xen:if>
      </
    div>
    </
    xen:if>
    </
    xen:hook>
     
  9. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    You edited the Page Container, not forum list as I stated.
     
  10. AndyB

    AndyB Well-Known Member

    That works perfect, Jeremy. Thank you so much for the tip.
     
  11. AndyB

    AndyB Well-Known Member

    Anyone reading this thread, here's what I did.

    1) Edit the forum_list template
    2) Change the first line of the template like this:

    Original line
    <xen:h1>{$xenOptions.boardTitle}</xen:h1>

    edited line
    <xen:h1>Forums</xen:h1>
     
    Last edited: Aug 26, 2013
  12. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    You want it to remain in the H1 tag.
     
  13. AndyB

    AndyB Well-Known Member

    Yes that's what I did, I edited my post to show the correct code.

    Thanks again, Jeremy.
     
  14. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    As noted, this was done intentionally and it's straightforward to change.
     

Share This Page