1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Time stamp issue?

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Luke B, May 31, 2011.

  1. Luke B

    Luke B Active Member

    When a post is just an hour old, the time stamp shows that it was posted over 19 hours ago. So, the minutes seems to work fine (posted a moment ago, 25 min ago...) but after that, it just way back.
    I'm sure there is a simple answer for this one.
     
  2. James

    James Well-Known Member

    A link to your site would be helpful. I haven't seen a timestamp issue before...
     
  3. Luke B

    Luke B Active Member

  4. Wuebit

    Wuebit Well-Known Member

    what is the time on your server?
     
  5. Luke B

    Luke B Active Member

    I just realized something.
    When I log out, the time stamp shows correctly.
    This is what I see when I'm logged in.
    _r1_c1.png
     
  6. James

    James Well-Known Member

    What timezone is your forum set to? The times are showing me:
    Will Davison, Today at 5:25 PM
    Cam, Today at 6:38 PM
    Are these times wrong?

    EDIT: Check your account timezone settings at /account/preferences/
     
  7. Luke B

    Luke B Active Member

    Okay, I feel silly :/
    James you were right, it was my account timezone.
    I had set the default to Central Time (US and Canada) but of course that was after I created my own forum account.
    Sorry guys :confused:
     
    James and Vodkaholic like this.

Share This Page