1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Thread text change issue.

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Recolance, May 10, 2013.

  1. Recolance

    Recolance Member

  2. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    It could be a style problem. Please post the URL of that thread.
     
  3. Recolance

    Recolance Member

  4. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    You have bold tags wrapping everything:

    Screen shot 2013-05-10 at 12.35.07 AM.png

    It appears to be in your PAGE_CONTAINER template.
     
    CyclingTribe likes this.
  5. Recolance

    Recolance Member

  6. CyclingTribe

    CyclingTribe Well-Known Member

    I think you've missed a backslash off your bold HTML tag.

    Line 78 from the linked page above:

    Code:
    <div class="baseHtml noticeContent"><center><iframe src="http://mineprotect.com/publicapi/servercount.php?ip=pvp.craftgasm.net&port=25565" scrolling="no" frameborder="0" height="30px" width="500px" allowtransparency="true"></iframe><br><font size="2px"><b><i>Join IP </font><font size="2px" color="blue">play.craftgasm.net</i><b></font></center></div>
    
    Should probably be:

    Code:
    <div class="baseHtml noticeContent"><center><iframe src="http://mineprotect.com/publicapi/servercount.php?ip=pvp.craftgasm.net&port=25565" scrolling="no" frameborder="0" height="30px" width="500px" allowtransparency="true"></iframe><br><font size="2px"><b><i>Join IP </font><font size="2px" color="blue">play.craftgasm.net</i></b></font></center></div>
    
    Cheers,
    Shaun :D
     
  7. Recolance

    Recolance Member

    my dear god you've fixed it. Thanks for the help guys. I forgot the backslash so it was wrapping everything... Awesome it's fixed!
     
    CyclingTribe likes this.

Share This Page