1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.5 Thread Problems - Help Please

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Xyphien, Apr 25, 2016.

  1. Xyphien

    Xyphien Active Member

  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Can you duplicate it here?

    If so, what are the exact steps?
  3. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    We would need a clear test case (of what BB code needs to be in the post to reproduce it).

    That said, please ensure you're running 1.5.7 as there is a potentially related bug fix.
  4. Xyphien

    Xyphien Active Member

    Here is exactly what a user on my website stated on how to recreate this problem:

    To replicate such problems with spoilers. Create a thread of some sort that includes a list of things. I.E.

    "The Art of Sandwich making"

    Only the finest chef's in the Krusty Krab can make the best sandwiches by performing these steps:
    • Apply my buns

    • apply cheese please

    • apply burger

    • apply lettuce

    Then proceed to be evil about it.
    • stealz buns

    • stealz patty

    • stealz from the krusty cube

    Then proceed to post the thread, go back and edit that thread and adjust by adding some more text or removing a word and resave your newly changed thread. You may notice your newly posted thread will contain a duplicate. "How to make a kirby perty" and the spoiler will not only duplicate itself but find a way to cut part of the first spoiler's content in a portion to itself.
  5. Xyphien

    Xyphien Active Member

    Also, how do I go about seeing what version I'm currently using?
  6. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Top left corner of the ACP.
  7. Xyphien

    Xyphien Active Member

  8. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    I can't reproduce it with the example given or I'm not understanding the exact steps I need to take to reproduce it.

    The ideal approach would be to give the necessary BB code that can trigger the problem when it's edited, as shown here: https://xenforo.com/community/threads/rich-editor-improper-handling-of-formatting-edge-case.114421/ This will give a consistent reproduction case. It can be generated by getting the post in the position needed and then switching away from the rich text editor to get the raw BB code.
  9. Xyphien

    Xyphien Active Member

    one of the members said this:

    if that helps with anything.
  10. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Unfortunately that doesn't really help. I'm trying to get the BB code in the state that triggers the bug. The bug will be related to the rich text editor parsing in some way (there are a few parts). By getting the BB code in the state before it happens (but when it would happen if edited), I will be able to reproduce it. I haven't been able to reproduce it with th example post.

    Alternatively, if there's a post where it is happening, you may be able to use the edit history tool to get the original version of the post (before editing) with the raw BB code. That could help me reproduce it.

Share This Page