• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Subdomain suddenly appears along with domain

ForumCube

Active member
#2
Your website shouldn't be working with that subdomain in the first place (if its not required). You should better contact your hosting or remove that subdomain by yourself (if using VPS / Dedicated server). If you see multiple links on Google with that subdomain then better forward/redirect that subdomain to the main domain rather then deleting it to show 404 error to visitor.
 
#3
Your website shouldn't be working with that subdomain in the first place (if its not required). You should better contact your hosting or remove that subdomain by yourself (if using VPS / Dedicated server). If you see multiple links on Google with that subdomain then better forward/redirect that subdomain to the main domain rather then deleting it to show 404 error to visitor.
Thank you for your reply. I use VPS, but I do not configure anything related to subdomain. I just notice this when I tried to search Google my site, and it appears with subdomain, not the main domain. I don't know why.
 

ForumCube

Active member
#4
That might be configured automatically with your hosting panel based on your account's username.

So if you request your hosting or just go in there to remove that domain you will be all good.
 
#5
That might be configured automatically with your hosting panel based on your account's username.

So if you request your hosting or just go in there to remove that domain you will be all good.
Thank you. However, I found no light on this:(.
- I checked my account in hosting panel and saw nothing strange.
- Because I use VPS and have full right for the setting up, so I don't know how to ask hosting provider or remove that sub-domain by myself.
- I use Centos and checked /etc/hosts and /etc/httpd/conf/httpd.conf. It's normal without any setting related to sub-domain.