Not a bug stream_socket_client(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14094415:SSL routines:ssl3_read_bytes:sslv3 alert certificate

adwolf1

Active member
Affected version
1.5.12
Strange error, just started today on my site. My SSL cert is valid, but this is coming up intermittently when people try to post:

stream_socket_client(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14094415:SSL routines:ssl3_read_bytes:sslv3 alert certificate expired

XenForo_Application::handlePhpError()
stream_socket_client() in LS/API/XenForo/Model/Alert.php at line 197
LS_API_XenForo_Model_Alert->sendApplePushNotification() in LS/API/XenForo/Model/Conversation.php at line 57
LS_API_XenForo_Model_Conversation->insertConversationAlert() in XenForo/Model/Conversation.php at line 809
XenForo_Model_Conversation->addConversationReplyToRecipients() in XenForo/DataWriter/ConversationMaster.php at line 357
XenForo_DataWriter_ConversationMaster->_postSave() in XenForo/DataWriter.php at line 1423
XenForo_DataWriter->save() in XenForo/DataWriter/ConversationMessage.php at line 184
XenForo_DataWriter_ConversationMessage->_postSave() in XenForo/DataWriter.php at line 1423
XenForo_DataWriter->save() in XenForo/ControllerPublic/Conversation.php at line 1130
XenForo_ControllerPublic_Conversation->actionInsertReply() in XenForo/FrontController.php at line 351
XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 134
XenForo_FrontController->run() in /srv/www/odwire.org/public_html/community/index.php at line 13

Any help would be appreciated...
 
Top