1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Strange error with Zend file? I think?

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Liam23, Aug 6, 2012.

  1. Liam23

    Liam23 Active Member

    I just changed hosts. I have gotten this error ever since :(
    My error:
    PHP:
    Fatal errormain(): Failed opening required 'Zend/Controller/Request/Abstract.php' (include_path='.:/data/www/mysite.com/public_html'in /data/www/mysite.com/public_html/library/Zend/Controller/Request/Http.php on line 23
    Anyone?
     
  2. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    This happens when?

    What causes it? Where is this error seen?

    Any further errors in the Server Error Log?
     
  3. Liam23

    Liam23 Active Member

    Its on my forums homepage. Ill go check server error log. And its when you visit my site you get this error. I can even get into my admin.php :(
     
  4. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    From the error it would suggest that this file is missing or broken:

    yoursite/library/Zend/Controller/Request/Abstract.php
     
  5. CyclingTribe

    CyclingTribe Well-Known Member

    Is this file present?

    /data/www/mysite.com/public_html/Zend/Controller/Request/Abstract.php
     
  6. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    That would be the wrong path. It should be public_html/library/Zend/...
     
  7. CyclingTribe

    CyclingTribe Well-Known Member

    Hmmm ... actually that should be /data/www/mysite.com/public_html/library/Zend/Controller/Request/Abstract.php

    You haven't changed any paths in the ACP settings have you?
     
  8. CyclingTribe

    CyclingTribe Well-Known Member

    Also, do you have access to the MySQL tables - maybe via phpMyAdmin or similar?
     
  9. CyclingTribe

    CyclingTribe Well-Known Member

    lol ... Ninja'd by Chris ... :LOL:
     
    Liam23 likes this.
  10. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    Twice! :p
     
  11. Liam23

    Liam23 Active Member

    Ya its there. (In the right path)
     
  12. Liam23

    Liam23 Active Member

    Yes I do.
     
  13. Liam23

    Liam23 Active Member

    Nope.
     
  14. Liam23

    Liam23 Active Member

    I just changed hosts. Gotten this error ever since :(
     
  15. CyclingTribe

    CyclingTribe Well-Known Member

    Check the user/group settings for that file and the file permissions too ... they might have been inadvertantly change when moving to the new host. (y)
     
  16. Digital Doctor

    Digital Doctor Well-Known Member

    Same error as this thread.
     

Share This Page