1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Cannot Reproduce Stay logged in not working/ends with login error

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by Synoxis, Aug 2, 2010.

  1. Synoxis

    Synoxis Member

    When I try to login me with the checked checkbox "Stay logged in" I can't login. It forwards again to the login form and says that something is wrong.

    I have this problem in FF4, in IE8 it works without problems.
  2. Disjunto

    Disjunto Well-Known Member

    works fine here... dodgy cookie settings?
  3. Synoxis

    Synoxis Member

    No, all other forums/pages are working without problems.
  4. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    When you check the box you can't login? Or the other way around?
  5. Synoxis

    Synoxis Member

    Now it works with the checked box :confused:. When I tried this way (unchecked box) an hour ago it doesn't work.
  6. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Does it work for you when it's not checked?

    Not working when it is checked doesn't really make sense, as it would set a more permanent cookie would would help workaround issues. Not working when it's not checked would be more expected, from a bug report point of view.
  7. Synoxis

    Synoxis Member

    When I tried it for the first time I checked the box and used the correct username and password it forwards me again to the login form. The same when I used a false password. And I tried it several times with the checked box and the correct password, always it forwards me again to the login form.

    And when I tried it an hour ago it works fine, without problems when I checked the box.

Share This Page