• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.2 staff page is empty

bukoo

New member
#1
Xenforo Version: 1.2.2

http://www.bodyforumtr.com/members/?type=staff

this staff page is empty?


There is only one error on log, I don't know if it is relevant to this problem:


ErrorException: strpos() expects parameter 1 to be string, array given - library/Zend/Http/Client.php:1040

#0 [internal function]: XenForo_Application::handlePhpError(2, 'strpos() expect...', '/home/nginx/dom...', 1040, Array)
#1 /home/nginx/domains/bodyforumtr.com/public/library/Zend/Http/Client.php(1040): strpos(Array, '?')
#2 /home/nginx/domains/bodyforumtr.com/public/library/XenForo/Helper/Url.php(15): Zend_Http_Client->request()
#3 /home/nginx/domains/bodyforumtr.com/public/library/AVForums/AutoLinkTitles/BbCode/Formatter/BbCode/AutoLink.php(38): XenForo_Helper_Url::getTitle('http://www.body...', 'http://www.body...')
#4 /home/nginx/domains/bodyforumtr.com/public/library/XenForo/BbCode/Formatter/BbCode/AutoLink.php(103): AVForums_AutoLinkTitles_BbCode_Formatter_BbCode_AutoLink->_autoLinkUrl('http://www.body...')
#5 [internal function]: XenForo_BbCode_Formatter_BbCode_AutoLink->autoLinkTag(Array, Array, Object(AVForums_AutoLinkTitles_BbCode_Formatter_BbCode_AutoLink))
#6 /home/nginx/domains/bodyforumtr.com/public/library/XenForo/BbCode/Formatter/Base.php(664): call_user_func(Array, Array, Array, Object(AVForums_AutoLinkTitles_BbCode_Formatter_BbCode_AutoLink))
#7 /home/nginx/domains/bodyforumtr.com/public/library/XenForo/BbCode/Formatter/Base.php(575): XenForo_BbCode_Formatter_Base->renderValidTag(Array, Array, Array)
#8 /home/nginx/domains/bodyforumtr.com/public/library/XenForo/BbCode/Formatter/Base.php(488): XenForo_BbCode_Formatter_Base->renderTag(Array, Array, 0)
#9 /home/nginx/domains/bodyforumtr.com/public/library/XenForo/BbCode/Formatter/Base.php(469): XenForo_BbCode_Formatter_Base->renderTreeElement(Array, Array, 0)
#10 /home/nginx/domains/bodyforumtr.com/public/library/XenForo/BbCode/Formatter/Base.php(449): XenForo_BbCode_Formatter_Base->renderSubTree(Array, Array)
#11 /home/nginx/domains/bodyforumtr.com/public/library/XenForo/BbCode/Formatter/BbCode/AutoLink.php(55): XenForo_BbCode_Formatter_Base->renderTree(Array, Array)
#12 /home/nginx/domains/bodyforumtr.com/public/library/XenForo/BbCode/Parser.php(505): XenForo_BbCode_Formatter_BbCode_AutoLink->renderTree(Array, Array)
#13 /home/nginx/domains/bodyforumtr.com/public/library/XenForo/ViewPublic/Forum/View.php(56): XenForo_BbCode_Parser->render('Yeni \xC3\xBCyelerin ...')
#14 /home/nginx/domains/bodyforumtr.com/public/library/ModEss/ViewPublic/Forum/View.php(25): XenForo_ViewPublic_Forum_View->renderRss()
#15 /home/nginx/domains/bodyforumtr.com/public/library/XenForo/ViewRenderer/Abstract.php(227): ModEss_ViewPublic_Forum_View->renderRss()
#16 /home/nginx/domains/bodyforumtr.com/public/library/XenForo/ViewRenderer/Rss.php(31): XenForo_ViewRenderer_Abstract->renderViewObject('XenForo_ViewPub...', 'Rss', Array, 'forum_view')
#17 /home/nginx/domains/bodyforumtr.com/public/library/XenForo/FrontController.php(572): XenForo_ViewRenderer_Rss->renderView('XenForo_ViewPub...', Array, 'forum_view', NULL)
#18 /home/nginx/domains/bodyforumtr.com/public/library/XenForo/FrontController.php(158): XenForo_FrontController->renderView(Object(XenForo_ControllerResponse_View), Object(XenForo_ViewRenderer_Rss), Array)
#19 /home/nginx/domains/bodyforumtr.com/public/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
#20 {main}



array(3) {
["url"] => string(66) "http://www.bodyforumtr.com/forums/forum-hakkında.31/index.rss"
["_GET"] => array(1) {
["/forums/forum-hakkında_31/index_rss"] => string(0) ""
}
["_POST"] => array(0) {
}
}
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#2
You don't have any staff members defined.
I have just checked the default style and the staff online box isn't on the forum index.

The staff flag is set per user.