• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

SSL Error

Cal

Well-known member
#1
Bought a forum and transferred it to my server. Uploaded the database and done everything I've done before. I've transferred several xenforo's before with no issue. This one has an issue. It throws out the following error:

SSL connection error

Unable to make a secure connection to the server. This may be a problem with the server, or it may be requiring a client authentication certificate that you don't have.

Error 107 (net::ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR): SSL protocol error.
I don't know what SSL is much less how to get rid of this error and fix it. Any help??
 

Cal

Well-known member
#3
All variations of the url result in the same error.

I've tried uninstalling and installing a fresh copy to see if it helps.
 

Andy.N

Well-known member
#4
Try to access the DB of the new sql and search for the https string. My guess is that the url of the old forum was using https and set it in their ACP.
 

Cal

Well-known member
#5
The guy who sold it said it was in the .htaccess so I edited out his rewrite code. Now the SSL error goes away to be replaced with...

An unexpected database error occurred. Please try again later.
Getting quite stressed. Not going how the others have in the past and I don't understand it.
 

Jeremy P

Well-known member
#7
The .htaccess wouldn't be related to the database error. View the pages source to get the actual mysql error.

I suspect you need to edit the config.php to point to your database.