• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

SQL Error: Mysqli prepare error: Unknown column 'node_id' in 'field list'

#1
Hey
I want move threads and get:

Mysqli prepare error: Unknown column 'node_id' in 'field list'

#0 /home/www/doc/xxx/buggy-forum.de/www/library/Zend/Db/Statement.php(115): Zend_Db_Statement_Mysqli->_prepare('INSERT INTO `xf...')
#1 /home/www/doc/xxx/buggy-forum.de/www/library/Zend/Db/Adapter/Mysqli.php(381): Zend_Db_Statement->__construct(Object(Zend_Db_Adapter_Mysqli), 'INSERT INTO `xf...')
#2 /home/www/doc/xxx/buggy-forum.de/www/library/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(478): Zend_Db_Adapter_Mysqli->prepare('INSERT INTO `xf...')
#3 /home/www/doc/xxx/buggy-forum.de/www/library/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(574): Zend_Db_Adapter_Abstract->query('INSERT INTO `xf...', Array)
#4 /home/www/doc/xxx/buggy-forum.de/www/library/XenForo/Model/Post.php(1543): Zend_Db_Adapter_Abstract->insert('xf_post', Array)
#5 /home/www/doc/xxx/buggy-forum.de/www/library/XenForo/Model/Post.php(1421): XenForo_Model_Post->_copyPost(Array, Array, Array)
#6 /home/www/doc/xxx/buggy-forum.de/www/library/XenForo/Model/Post.php(1329): XenForo_Model_Post->_moveOrCopyPosts('copy', Array, Array, Array, Array)
#7 /home/www/doc/xxx/buggy-forum.de/www/library/XenForo/Model/InlineMod/Post.php(459): XenForo_Model_Post->copyPosts(Array, Array, Array, Array)
#8 /home/www/doc/xxx/buggy-forum.de/www/library/XenForo/Model/InlineMod/Post.php(410): XenForo_Model_InlineMod_Post->_moveOrCopyPosts('copy', Array, Array, Array, Array, NULL)
#9 /home/www/doc/xxx/buggy-forum.de/www/library/XenForo/ControllerPublic/InlineMod/Post.php(223): XenForo_Model_InlineMod_Post->copyPosts(Array, Array, NULL)
#10 /home/www/doc/xxx/buggy-forum.de/www/library/XenForo/ControllerPublic/InlineMod/Post.php(153): XenForo_ControllerPublic_InlineMod_Post->_moveOrCopyPostsAction('canCopyPosts', 'copyPosts', 'XenForo_ViewPub...', 'inline_mod_post...')
#11 /home/www/doc/xxx/buggy-forum.de/www/library/XenForo/FrontController.php(347): XenForo_ControllerPublic_InlineMod_Post->actionCopy()
#12 /home/www/doc/xxx/buggy-forum.de/www/library/XenForo/FrontController.php(134): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
#13 /home/www/doc/xxx/buggy-forum.de/www/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
#14 {main}
why? what can i do?
Greetings Jo
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#2
This is generally caused by an add-on that is fetching additional data unexpectedly. You would need to disable add-ons one by one to identify the one causing the issue and then inform the author.