• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Social Groups for XenForo 1.x [Paid] 1.4.2

No permission to buy ($49.00)

Snog

Well-known member
On member list page, How can I remove the page nav on top?
I just want to retain the bottom nav.

View attachment 159419
Edit the snog_socialgroups_members_list template and remove this line:
Code:
<div style="margin-bottom:10px;"><xen:pagenav link="groups/members" linkdata="{$group}" page="{$page}" perpage="{$membersPerPage}" total="{$totalMembers}" linkparams="{$pageNavParams}" /></div>
It's near the end of the template, just after this code:
Code:
<div class="discussionList section sectionMain" style="margin-bottom:30px;">
 

RoldanLT

Well-known member
Feature Request:

Can you please instead of using New Conversation for new membership request,
Please use another Tab for Pending Request.

Thanks!
 

RoldanLT

Well-known member
Edit the snog_socialgroups_members_list template and remove this line:
Code:
<div style="margin-bottom:10px;"><xen:pagenav link="groups/members" linkdata="{$group}" page="{$page}" perpage="{$membersPerPage}" total="{$totalMembers}" linkparams="{$pageNavParams}" /></div>
It's near the end of the template, just after this code:
Code:
<div class="discussionList section sectionMain" style="margin-bottom:30px;">
Works great and much cleaner view.

1507490892943.png

Thanks a lot!
 

RoldanLT

Well-known member
This option doesn't seems to work for me:
1507496892952.png


My group threads doesn't have headers just like this:
1507496948549.png



Template Mod:
1507497002736.png

What else I need to check?
Thanks!
 

RoldanLT

Well-known member
Is it possible to make this addon CDN aware?
Capable of serving static image file from CDN?

Right now, Group Banners are called directly from my main board URL (/data/snogsocialgroups/)
and not from CDN I declared on config.php ($config['externalDataUrl']).

Thanks!
 

RoldanLT

Well-known member
Got 4 error log, same error:

PHP:
Server Error Log

Error Info
TypeError: Argument 1 passed to XenForo_Template_Helper_Core::helperAvatarHtml() must be of the type array, boolean given, called in /library/XenForo/Template/Helper/Core.php on line 853 - library/XenForo/Template/Helper/Core.php:1718
Generated By: USER, Today at 11:37 AM

Stack Trace
#0 /library/XenForo/Template/Helper/Core.php(853): XenForo_Template_Helper_Core::helperAvatarHtml(false, true, Array, '')
#1 /internal_data/templates/S.3,L.1,snog_socialgroups_approve.php(70): XenForo_Template_Helper_Core::callHelper('avatarhtml', Array)
#2 /library/XenForo/Template/Abstract.php(260): include('/home/nginx/dom...')
#3 /library/XenForo/Template/Abstract.php(191): XenForo_Template_Abstract->_renderInternal('/home/nginx/dom...', Array)
#4 /library/XenForo/Template/Public.php(110): XenForo_Template_Abstract->render()
#5 /library/XenForo/ViewRenderer/HtmlPublic.php(124): XenForo_Template_Public->render()
#6 /library/XenForo/FrontController.php(639): XenForo_ViewRenderer_HtmlPublic->renderContainer(Object(XenForo_Template_Public), Array)
#7 /library/XenForo/FrontController.php(158): XenForo_FrontController->renderView(Object(XenForo_ControllerResponse_View), Object(XenForo_ViewRenderer_HtmlPublic), Array)
#8 /index.php(13): XenForo_FrontController->run()
#9 {main}

Request State
array(3) {
  ["url"] => string(75) "https://www.domain.com/groups/groupname.41/approvemember?user_id=400337"
  ["_GET"] => array(2) {
    ["/groups/thiest-only_41/approvemember"] => string(0) ""
    ["user_id"] => string(6) "400337"
  }
  ["_POST"] => array(0) {
  }
}
 

RoldanLT

Well-known member
I disable Group Photos via options and Group permissions.
Now on Group Members page, each username still links to /groupphotos/.
How can I change it to link on their profile instead?

Not sure what's the correct code to replace here:
1507539580979.png
 

Snog

Well-known member
This option doesn't seems to work for me:
View attachment 159421


My group threads doesn't have headers just like this:
View attachment 159422



Template Mod:
View attachment 159423

What else I need to check?
Thanks!
The only thing that would cause this is if you have the 'Display Groups Style' set to none.

You can disable that check in the 'snog_socialgroups_group_in_thread' template by changing this code:
Code:
<xen:if is="{$xenOptions.snog_socialgroups_thread_avatar} && {$xenOptions.snog_socialgroups_group_display} == 'banner'"><div style="float:left;max-width:100%;"><img src="{xen:if {$thread.groupbanner},'data/snogsocialgroups/GroupBanners/{$thread.groupbanner}','data/snogsocialgroups/GroupBanners/default.png'}" class="imgborder" alt="{$thread.name}" title="{$thread.name}" style="max-width:100%;" /></div></xen:if>
To this:
Code:
<xen:if is="{$xenOptions.snog_socialgroups_thread_avatar}"><div style="float:left;max-width:100%;"><img src="{xen:if {$thread.groupbanner},'data/snogsocialgroups/GroupBanners/{$thread.groupbanner}','data/snogsocialgroups/GroupBanners/default.png'}" class="imgborder" alt="{$thread.name}" title="{$thread.name}" style="max-width:100%;" /></div></xen:if>
 
Last edited:

Snog

Well-known member
Is it possible to make this addon CDN aware?
Capable of serving static image file from CDN?

Right now, Group Banners are called directly from my main board URL (/data/snogsocialgroups/)
and not from CDN I declared on config.php ($config['externalDataUrl']).

Thanks!
I'll look into this after I'm done converting my other add-ons to XF 2.
 

Snog

Well-known member
Snog updated Social Groups for XenForo 1.x with a new update entry:

Social Groups Update 1.4.2

An update to the Social Groups system has been released. Those that have purchased this add-on, please log into your account on my site to download this update.
  • FIX - Template error when approving member for a group that has been deleted
  • CHANGE - Option notes about group banners in areas to match actual action.
  • Fix - Member name now points to member page if group does not have a photo album.
This update also includes any hot fixes done to version 1.4.1
Read the rest of this update entry...
 

Snog

Well-known member
I have apply that, I even remove:
HTML:
<xen:if is="{$xenOptions.snog_socialgroups_show_thread}">
View attachment 159454

Still not showing :/.
That really doesn't make sense. It should show.

Is the group header showing at all or just the image missing from the header?

If the header is not showing at all, that is pointing to another add-on interfering with the Social Group system. Specifically the listener 'load_class_model (Extends Thread Model)' which extends the 'prepareThreadFetchOptions' function in XF. Most likely, the add-on interfering isn't returning $fetchOptions.
 
Last edited:

Snog

Well-known member
Group Header and Banner shows fine on:
  • Group Information
  • Group Forum
  • Group Member
But not on "Group Thread View".


All of them doesn't show.
Then there is most likely another add-on interfering with the group system. Try disabling all other add-ons to see if it shows then. If it does, enable them one at a time until it no longer shows.