1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.4 Smileys - can't activate them

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Izze, May 2, 2015.

  1. Izze

    Izze New Member

    Hi,

    yesterday after fresh installation and vB4 import I imported 480 smileys with xml method.
    I used a script that creates a xml import file out of a directory with smileys on the pc.

    After I imported them they were all active. But the script set all sizes to 18x18. This was to small so I deactivated them and want to reload them.
    Now I have the problem, I cant only activate 7 smilieys. After that I get the error message (The server responded with an error. The error message is in the JavaScript console.) on the screenshot below.

    How can I activate all my smileys and show them in the correct size when they are bigger than 18x18?

    Otherwise, how do I delete all of them and reinstall just the original Smileys without klicking 490+ times on the delete button?

    Thanks for help!
     

    Attached Files:

  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Open the browser dev tools and select the console tab.

    That will then give a detailed error message.
     
  3. Izze

    Izze New Member

    Hmm, OK, hope this is what you need:
    Code:
    XenForo.activate(%o) [object HTMLDocument] xenforo.js:220
    "XenForo.FilterList " Object { length: 0, prevObject: Object, context: <ul.FilterList>, selector: "input[name="filter"]" } filter_list.js:8:16
    "XenForo.init() 787ms. jQuery 1.11.0/1.2.8-dev" xenforo.js:209:168
    "PHP <!DOCTYPE html>
    <html id="XenForo" lang="de-DE" dir="LTR" class="Admin RunDeferred">
    <head>
        <meta charset="utf-8" />
        <meta name="robots" content="noindex" />
        <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=Edge,chrome=1" />
        <title>Fehler | Admin CP - NERA</title>
    
        <noscript><style>.JsOnly { display: none !important; }</style></noscript>
        <link rel="stylesheet" href="admin.php?_css/&amp;css=public%3Axenforo%2Cpublic%3Aform%2Cadmin%2Cheader%2Cfooter&amp;dir=LTR&amp;d=1430558273" />
      
        <link rel="stylesheet" href="admin.php?_css/&amp;css=genesis&amp;dir=LTR&amp;d=1430558273" />
    
    
        <script src="js/jquery/jquery-1.11.0.min.js"></script>
    <script src="js/xenforo/xenforo.js?_v=7d9c8323"></script>
    <script src="js/xenforo/acp_quicksearch.js?_v=7d9c8323"></script>
    
    <script>
    
    jQuery.extend(true, XenForo,
    {
        serverTimeInfo: { now: 1430560991, today: 1430517600, todayDow: 6 },
        _enableOverlays: "1",
        _animationSpeedMultiplier: "1",
        _overlayConfig:
        {
            top: "10%",
            speed: 200,
            closeSpeed: 100,
            mask:
            {
                color: "rgb(255, 255, 255)",
                opacity: "0.6",
                loadSpeed: 200,
                closeSpeed: 100
            }
        },
        _loadedScripts: {"genesis":true,"js\/xenforo\/sidebar.js?_v=7d9c8323":true},
        _cookieConfig: { path: "/", domain: "", prefix: "xf_"},
        _csrfToken: "1,1430560991,80e3ac96ec4ecbf40016e26142011f05dee6307e",
        _csrfRefreshUrl: "admin.php?login/csrf-token-refresh",
        _jsversion: "7d9c8323",
        _manualDeferUrl: "admin.php?tools/run-deferred"
    });
    
    jQuery.extend(XenForo.phrases,
    {
        cancel: "Abbrechen",
    
        a_moment_ago:    "Vor einem Moment",
        one_minute_ago:  "Vor einer Minute",
        x_minutes_ago:   "Vor %minutes% Minuten",
        today_at_x:      "Heute um %time% Uhr",
        yesterday_at_x:  "Gestern um %time% Uhr",
        day_x_at_time_y: "%day% um %time% Uhr",
    
        day0: "Sonntag",
        day1: "Montag",
        day2: "Dienstag",
        day3: "Mittwoch",
        day4: "Donnerstag",
        day5: "Freitag",
        day6: "Samstag",
    
        _months: "Januar,Februar,März,April,Mai,Juni,Juli,August,September,Oktober,November,Dezember",
        _daysShort: "So,Mo,Di,Mi,Do,Fr,Sa",
    
        following_error_occurred: "Folgende Fehler sind aufgetreten",
            server_did_not_respond_in_time_try_again: "Der Server antwortet nicht. Bitte versuche es noch einmal.",
        click_image_show_full_size_version: "Klicke auf dieses Bild, um es in vollständiger Größe anzuzeigen.",
        no_items_matched_your_filter: "Es wurde kein Element gefunden, das mit dem Filter übereinstimmt.",
        processing: "Bearbeitung",
        cancel: "Abbrechen",
        cancelling: "Breche ab"
    });
    
    </script>
            <script src="js/xenforo/sidebar.js?_v=7d9c8323"></script>
    
      
      
      
    </head>
    <body data-controller="XenForo_ControllerAdmin_Smilie::actionToggle; ">
    
    
    
    <div id="header">
    
        <div id="logoLine">
            <div class="pageWidth">
                <a href="http://xenforo.com" target="XenForo"><img src="styles/default/xenforo/XenForo-small.png" id="logo" /></a>
                <h2 id="version"><a href="http://xenforo.com" target="XenForo">XenForo</a> 1.4.6</h2>
                <a href="admin.php?login/logout&amp;_xfToken=1%2C1430560991%2C80e3ac96ec4ecbf40016e26142011f05dee6307e" id="logoutLink">Izze abmelden</a>
            </div>
        </div>
      
        <div id="tabsNav">
            <div class="pageWidth">
                <ul class="acpTabs">
                  
                        <li class="active"><a href="admin.php">Startseite</a></li>
                  
                        <li><a href="admin.php?applications/">Anwendungen</a></li>
                  
                        <li><a href="admin.php?users/">Benutzer</a></li>
                  
                        <li><a href="admin.php?appearance/">Erscheinungsbild</a></li>
                  
                        <li><a href="admin.php?tools/">Werkzeuge</a></li>
                  
                    <li class="separated Popup" id="AdminSearch">
                        <a rel="menu" class="PopupClosed" accesskey="f"> Suche</a>
                        <div class="Menu" id="AdminSearchMenu">
                          
                <form action="admin.php?search/" id="AdminSearchForm" data-target="#AdminSearchResults" method="post" class="xenForm formOverlay">
                                <label><!-- Suche: --><input type="search" name="q" value="" results="0" class="textCtrl" id="AdminSearchInput" /></label>
                            <input type="hidden" name="_xfToken" value="1,1430560991,80e3ac96ec4ecbf40016e26142011f05dee6307e" />
    </form>
          
                            <div id="AdminSearchResults"></div>
                        </div>
                    </li>
                    <li class="separated"><a href="index.php" target="_blank">NERA</a></li>
                </ul>
            </div>
            <div class="pad"></div>
        </div>
      
    </div>
        <script>
           jQuery(document).ready(function($){
              $(window).bind('scroll', function() {
                 var navHeight = ($(window).scrollTop());
                 if (navHeight > $('#header').outerHeight()) {
                    $('#sideNav').removeClass('unFix');
                        $('#sideNav').css('margin-top', "-" + $('#header').outerHeight() + "px");
                 } else {
                    $('#sideNav').addClass('unFix');
                        $('#sideNav').css('margin-top', 0);
                 }
               });
           });
        </script>
    
    
    <div id="body" class="pageWidth">
    
        <div id="contentContainer">
      
            <div id="content">
                <noscript><p class="importantMessage">Die XenForo Administration benötigt JavaScript. Bitte aktiviere dies, bevor du fortsetzt. </p></noscript>
    
                <!--[if lt IE 8]>
                    <p class="importantMessage">Du verwendest einen veralteten Browser. Dieser kann eventuell diese oder andere Webseiten nicht richtig darstellen.<br />Du solltest deinen Browser aktualisieren oder einen <a href="http://www.browserchoice.eu/BrowserChoice/browserchoice_de.htm" target="_blank">alternativen Browser</a> verwenden.</p>
                <![endif]-->
    
              
    
                <div id="breadcrumbsContainer">
        <ul id="breadcrumbs">
          
                  
                        <li><a href="admin.php">Startseite</a></li>
                  
                        <li><a href="admin.php?smilies/">Smileys verwalten</a></li>
                  
          
          
        </ul>
    </div>
              
    <div class="titleBar">
      
        <h1>Fehler</h1>
      
    </div>
          
              
    
    <div class="errorOverlay">
        <a class="close OverlayCloser"></a>
      
          
          
            <div class="baseHtml">
          
                <label for="ctrl_0" class="OverlayCloser">Ein Sicherheitsfehler ist aufgetreten. Bitte aktualisiere die Seite und und versuche es erneut.</label>
          
            </div>
      
    </div>
            </div>
      
          
    
    <div id="footer">
      
    
        <div id="copyright">
            <a href="https://xenforo.com" class="concealed">Forum software by XenForo&trade; <span>&copy;2010-2015 XenForo Ltd.</span></a>
          
        </div>
    </div>
          
        </div>
      
      
        <ul id="sideNav" class="FixedSidebar">
          
                <li class="sideNavSection"><a>Einstellungen / Installation</a>
    
        <ul>
            <li class="sideNavLink"><a href="admin.php?options/">Einstellungen verwalten</a>
    
    </li><li class="sideNavLink"><a href="admin.php?help-pages/">Hilfeseiten verwalten</a>
    
    </li><li class="sideNavLink"><a href="admin.php?route-filters/">Route Filter verwalten</a>
    
    </li>
        </ul>
    
    </li>
          
                <li class="sideNavSection"><a href="admin.php?notices/">Informationssystem</a>
    
        <ul>
            <li class="sideNavLink"><a href="admin.php?notices/">Informationen verwalten</a>
    
    </li>
        </ul>
    
    </li>
          
                <li class="sideNavSection"><a>BBCode &amp; Smileys</a>
    
        <ul>
            <li class="sideNavLink"><a href="admin.php?bb-codes/">BBCodes verwalten</a>
    
    </li><li class="sideNavLink"><a href="admin.php?bb-code-media-sites/">Medienseiten verwalten</a>
    
    </li><li class="sideNavLink"><a href="admin.php?smilies/">Smileys verwalten</a>
    
    </li>
        </ul>
    
    </li>
          
                <li class="sideNavSection"><a href="admin.php?add-ons/">Add-ons</a>
    
        <ul>
            <li class="sideNavLink"><a href="admin.php?add-ons/">Add-ons verwalten</a>
    
    </li><li class="sideNavLink"><a href="admin.php?add-ons/install-upgrade">Installieren &amp; Aktualisieren</a>
    
    </li><li class="sideNavLink"><a href="admin.php?add-ons/update-check">Aktualisierungen [0]</a>
    
    </li>
        </ul>
    
    </li>
          
        </ul>
    
    </div>
    
    </body>
    </html>" xenforo.js:231:168
    
    XenForo.activate(%o) [object Object]
     
  4. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    I'm guessing you're running into max_input_vars issues in PHP: http://php.net/manual/en/info.configuration.php#ini.max-input-vars

    The main suggestion here would be to increase that value, though the method depends on your server. If you have access to a php.ini that would be the easiest approach.

    Otherwise, you would need to activate/deactivate them individually.
     
  5. Izze

    Izze New Member

    Does this limit also exist when I enable them one after one by hand?
    After the 7th smiley I can't activate the 8th or more. I activate the hook in the box and when I reach box 8 its over.
     
  6. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    If you're talking about enabling them on the smiley list (with all of them), then it does likely apply. You should be able to enable them by editing them individually.
     
  7. Izze

    Izze New Member

    OK, did the hard way, deleted the content of "xf_smilie" with phpMyAdmin.
    The used Smiley Manager to import everything new.

    I don't tested that I can activate/deactivate them again. They are all activated and thats what I want.
    Maybe the Java or whatever error ist still there.

    Thanks for your help!
     
  8. Tracy Perry

    Tracy Perry Well-Known Member

    Odds are the issue will still be there @Izze. This was a problem that turned up (along with some other weird issues) when myself and some others I know got a "few" more smilies than what most use. The max_input_vars that Mike indicated was what I found fixed my (and the others) issues. The other place it turned up was on trying to re-arrange them.
     
  9. Izze

    Izze New Member

    Well, it works for now and I think I won't touch the smileys the next time. :whistle:
     

Share This Page