1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.1 Slow Query Log

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by SneakyDave, Jan 2, 2012.

  1. SneakyDave

    SneakyDave Well-Known Member

    I have a few styles installed, but most of the templates are inherited from the parent.

    I've seen this reported as a slow query in MySQL. I assume this is normal? Where would this query be executed, in the admincp?

    # Query_time: 10.760047 Lock_time: 0.000000 Rows_sent: 6966 Rows_examined: 6966
    use xf_blahblahblah;
    SET timestamp=1325503815;
    SELECT /*!40001 SQL_NO_CACHE */ * FROM `xf_template_compiled`;
  2. Luke F

    Luke F Well-Known Member

    Misconfigured or slow server if it takes 10 seconds to read ~15mb ;)
  3. SneakyDave

    SneakyDave Well-Known Member

    Nothing is telling me that's it's slow: top, munin, cpu, memory, I/O. Just curious I guess.

    sqltuner.pl only sqwawks about the number of JOINs performed without indexes, but I haven't pinpointed that to xf yet.
  4. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    If that's the literal query, that's not from XF.
  5. SneakyDave

    SneakyDave Well-Known Member

    Really? That's weird, other than the USE command, I didn't change anything. Maybe it was from a backup script. Thanks for the info Mike.
  6. SneakyDave

    SneakyDave Well-Known Member

    Yes, I can confirm that it was from a backup script, not an XF issue.

Share This Page