1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.4 Signature displays in profile, not posts

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by TheGreek, Apr 19, 2016.

  1. TheGreek

    TheGreek Member

    I've checked the max printable characters and it's set to unlimited and the signature shows only in my profile, not in my posts.
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

  3. TheGreek

    TheGreek Member

  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Test in a completely default unedited style, with all add-ons disabled.
     
  5. TheGreek

    TheGreek Member

    Okay, how would I do that exactly?

    Code:
    $config['enableListeners'] = false;
    
     
  6. TheGreek

    TheGreek Member

    I tried on the default theme with everything supposedly disabled and still nothing.
     
  7. TheGreek

    TheGreek Member

    Still nothing after trying with everything disabled.
     
  8. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    I have no idea what would cause it in a default style with all add-ons disabled, if the viewing member has the option enabled in their preferences.
     
  9. TheGreek

    TheGreek Member

    [​IMG]

    Those are the addons I have installed.
     
  10. TheGreek

    TheGreek Member

    @Brogan, turns out it was a permissions issue with the Icewind More Permissions. Did not have View Signatures set to Allow.
     
  11. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Even when it was disabled?
     
  12. TheGreek

    TheGreek Member

    Yep, weird. :p
     

Share This Page