1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.2 Sidebar Online Users Problem

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by denisx04, Aug 21, 2013.

  1. denisx04

    denisx04 Active Member


    Love 1.2 and all of its features, but any idea how I can get that fixed?

    Also the staff ribbon is enabled but not displaying.

  2. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    Do you have the widget framework installed?
  3. denisx04

    denisx04 Active Member

    I do, yes.
  4. Amaury

    Amaury Well-Known Member

    Did you update it for XenForo 1.2?
  5. denisx04

    denisx04 Active Member

    I did yes, everything works but the staff banners and the online thing.
  6. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    I believe I've seen a fix in the widget thread for your issue.

    Do you have any outdated templates?
  7. denisx04

    denisx04 Active Member

    I have a fluid (regular) skin called Octane, and EVERYTHING on there is perfect, working great, then I have my main skin under that, that's fixed, everything is working fine on there too except for those two things, also the navigation still shows "Whats New" instead of "New Posts" I checked the outdated templates and this is what it says

    • [​IMG]

    • Now when I click on merge changes, it says "No previous version of the parent could be found. Merging is not possible."
    Last edited: Aug 21, 2013
  8. denisx04

    denisx04 Active Member

    Fixed, last question, how do I move the staff banner under the avatar?
    Last edited: Aug 22, 2013
  9. Mendo

    Mendo Member

    How did you fix it?
  10. denisx04

    denisx04 Active Member

    I went back on the regular style ( not my main ) copied the template from there and pasted it on my main skin that it didn't work on and that solved it for me.
    Mendo likes this.

Share This Page