1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Show forum description?

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by Rukiri, Apr 15, 2011.

  1. Rukiri

    Rukiri Member

    Dunno if it's a simple setting, but does anyone know how to show your forums description on the main index instead of having to go into the forums?
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    In the ACP -> Style Properties -> Forum List: Settings
    Uncheck Enable Forum Descriptions Tooltips
    Breixo, Shyuan, Cala_Marie and 2 others like this.

    PRODOS Member


    I used the following sequence:

    In the ACP -> Appearance -> Style Properties -> Forum/Node List*
    Uncheck Enable Forum Description Tooltips. Save ("Update Style Properties")​

    * Probably the term used in the 2014 version of XenForo vs the 2011 version.

    Best Wishes,

    kreza and 51463 like this.
  4. Psalamos

    Psalamos New Member

    Hi guys, I'm really sorry to necro an old thread but I'm having this exact problem.
    I have set the decription here:
    And altered the settings here: (I've tried multiple ways too)
    Settings.jpg Settings2.jpg
    And I still get this no matter what I do:

    Am I doing something wrong?

    This is a brand new, fresh, test forum too.
  5. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    You have the option enabled to put the descriptions in tooltips. Disable that to make them visible.
  6. Martok

    Martok Well-Known Member

    You need to tick "Show Forum Descriptions on Node List" and untick "Enable Forum Description Tooltips".
    kreza likes this.
  7. Psalamos

    Psalamos New Member

    Would you believe it...I feel dumb now, The only combination I hadn't tried..Thanks for the very quick replies and a resolution!!

Share This Page