• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

sever log errors?

#1
Hi recently I bought xenforo.
when ever the user create a new account in xenforo . The user is fill all the permissions but xenforo verification mail is not done.I already try resend conformation. then it is not working............ The error is sever log errors how to rectify it?
Screenshot (4).png

The error msg in admin form
Screenshot (5).png

How to slove it?
 
#2
The error is

Zend_Mail_Transport_Exception: Email to narayanaeee29@gmail.com failed: Unable to send mail. - library/Zend/Mail/Transport/Sendmail.php:137
Generated By: Unknown Account, Today at 2:58 PM
Stack Trace
#0 /lamp/library/Zend/Mail/Transport/Abstract.php(348): Zend_Mail_Transport_Sendmail->_sendMail()
#1 /lamp/library/Zend/Mail.php(1194): Zend_Mail_Transport_Abstract->send(Object(Zend_Mail))
#2 /lamp/library/XenForo/Mail.php(175): Zend_Mail->send(Object(Zend_Mail_Transport_Sendmail))
#3 /lamp/library/XenForo/Mail.php(152): XenForo_Mail->sendMail(Object(Zend_Mail))
#4 /lamp/library/XenForo/Model/UserConfirmation.php(136): XenForo_Mail->send('narayanaeee29@g...', 'okbabu')
#5 /lamp/library/XenForo/ControllerPublic/Register.php(424): XenForo_Model_UserConfirmation->sendEmailConfirmation(Array)
#6 /lamp/library/XenForo/FrontController.php(347): XenForo_ControllerPublic_Register->actionRegister()
#7 /lamp/library/XenForo/FrontController.php(134): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
#8 /lamp/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
#9 {main}
Request State
array(3) {
["url"] => string(48) "http://104.154.35.25/index.php?register/register"
["_GET"] => array(1) {
["register/register"] => string(0) ""
}
["_POST"] => array(17) {
["username"] => string(0) ""
["33fc15ee50c9b3eb21f52da6e4d82c68"] => string(6) "okbabu"
["de90217faa4465cf25c973decdeeef5a"] => string(0) ""
["2e6829e09ad905be924c941c01b965bc"] => string(23) "narayanaeee29@gmail.com"
["e60cf09068241a010d4627a10f6d3db0"] => string(0) ""
["9e99e2534ad23da1c48ea695882a72b5"] => string(4) "male"
["dob_month"] => string(1) "6"
["dob_day"] => string(2) "11"
["dob_year"] => string(4) "1992"
["f6b1d279c5bf4f913df86108304c9656"] => array(1) {
["ymzky2rhnzbizda1"] => string(0) ""
}
["custom_fields_shown"] => array(1) {
[0] => string(16) "ymzky2rhnzbizda1"
}
["373246b12044f1838c311a52f3d564ae"] => string(19) "America/Los_Angeles"
["recaptcha_challenge_field"] => string(292) "03AHJ_Vuvt474h78HivWpWztKQ9MYvK1mEfZacPXG_MRZTgnjvGmKVQg_0Opt6CJHRrFqckCDzscQGmMYbmGxsW9xSmG8yC6GfFzulBPda0YRMM-xG3PPrEDAzZKe1CcgwtXRSFs2QUIm1_vhfNKKA67sAopdrtpM7pF07bdNuaEZm1aRiRx-6yeuVMhCFlo4eNBSXPEhTNRI1dzkCBtb2BK08F_m11JG91y74ONGMYSVZsNvAU2WG1wpcZaFbeCRjWR8FhCuVsg7XCAzn2zHXjN19x2aK_GZTRA"
["recaptcha_response_field"] => string(4) "1600"
["agree"] => string(1) "1"
["_xfToken"] => string(8) "********"
["reg_key"] => string(32) "bfdcda70bd059ea344a2c2c56139dc57"
}
}
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#3
This likely means that the mail server on your server isn't configured properly. You should contact your host regarding this.