Not a bug Setting a CDN in config.php for ExternalUrl , open attachments in a new browser tab

Status
Not open for further replies.
Affected version
XF 2.2 RC2

batman71

New member
I'm using the xrock addon , db attachments store , to store my full images in the external data folder (to allow to be cached by CDN), and all it's ok.
The problem is that if I set $config['externalDataUrl'] = https://cdn.mydomain.com/forum/data/ (<<< a CNAME) images attachments (thumbnails) are opened in a new browser tab, and not in lightbox.
If I delete the "cdn" subdomain path (CNAME), attachmets images open in lightbox.
And...In XFMG the same attachments are opened correctly in lightbox.

FYI : the path of my external images is : https://mydomaincom/forum/data/attachment-files/

Of course is not a problem of XF setting in the admin CP , becouse without the CDN path , lightbox is working with the same images attachments.
 
Last edited:

Mike

XenForo developer
Staff member
I can't reproduce this locally, so it might be related to that add-on. Can you provide a URL where we can see the issue?
 

batman71

New member
I can't reproduce this locally, so it might be related to that add-on. Can you provide a URL where we can see the issue?
Thanks @Mike
You can check here with many attachments :
 

Mike

XenForo developer
Staff member
At this point, the issue appears to relate to the add-on as it changes the behavior and URLs to attachments in a way that differs from how they can be generated by default.

Beyond that though, you'll need to associate your forum account with your customer account as I'm not able to identify a related customer for that install.
 
Status
Not open for further replies.
Top