1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.4 Server Error

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by GRJoker, Jun 4, 2015.

  1. GRJoker

    GRJoker Member

    Server Error Log
    Error Info
    Zend_Db_Statement_Mysqli_Exception: Mysqli prepare error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ') ORDER BY RAND() LIMIT 3' at line 13 - library/Zend/Db/Statement/Mysqli.php:77
    Generated By: Unknown Account, Today at 9:56 AM
    Stack Trace
    #0 /home/ralozada/public_html/rogue9.us/forum/library/Zend/Db/Statement.php(115): Zend_Db_Statement_Mysqli->_prepare('\n\t\tSELECT xf_at...')
    #1 /home/ralozada/public_html/rogue9.us/forum/library/Zend/Db/Adapter/Mysqli.php(381): Zend_Db_Statement->__construct(Object(Zend_Db_Adapter_Mysqli), '\n\t\tSELECT xf_at...')
    #2 /home/ralozada/public_html/rogue9.us/forum/library/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(478): Zend_Db_Adapter_Mysqli->prepare('\n\t\tSELECT xf_at...')
    #3 /home/ralozada/public_html/rogue9.us/forum/library/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(734): Zend_Db_Adapter_Abstract->query('\n\t\tSELECT xf_at...', Array)
    #4 /home/ralozada/public_html/rogue9.us/forum/library/Andy/HeaderThumbs/CronEntry/HeaderThumbs.php(40): Zend_Db_Adapter_Abstract->fetchAll('\n\t\tSELECT xf_at...')
    #5 [internal function]: Andy_HeaderThumbs_CronEntry_HeaderThumbs::runHeaderThumbs(Array)
    #6 /home/ralozada/public_html/rogue9.us/forum/library/XenForo/Model/Cron.php(357): call_user_func(Array, Array)
    #7 /home/ralozada/public_html/rogue9.us/forum/library/XenForo/Deferred/Cron.php(24): XenForo_Model_Cron->runEntry(Array)
    #8 /home/ralozada/public_html/rogue9.us/forum/library/XenForo/Model/Deferred.php(294): XenForo_Deferred_Cron->execute(Array, Array, 7.99999690056, '')
    #9 /home/ralozada/public_html/rogue9.us/forum/library/XenForo/Model/Deferred.php(428): XenForo_Model_Deferred->runDeferred(Array, 7.99999690056, '', false)
    #10 /home/ralozada/public_html/rogue9.us/forum/library/XenForo/Model/Deferred.php(373): XenForo_Model_Deferred->_runInternal(Array, NULL, '', false)
    #11 /home/ralozada/public_html/rogue9.us/forum/deferred.php(23): XenForo_Model_Deferred->run(false)
    #12 {main}
    Request State
    array(3) {
    ["url"] => string(35) "http://rogue9.us/forum/deferred.php"
    ["_GET"] => array(0) {
    }
    ["_POST"] => array(3) {
    ["_xfRequestUri"] => string(16) "/forum/index.php"
    ["_xfNoRedirect"] => string(1) "1"
    ["_xfResponseType"] => string(4) "json"
    }
    }
     
  2. GRJoker

    GRJoker Member

    Any help would be appreciated, I am not good with these things.

    Thank you!
     
  3. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    Looks like it could be related to an add-on named Header Thumbs

    Ask in the Resource thread for support.
     
    GRJoker and Amaury like this.

Share This Page