1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.4 Server Error

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by BoomBoomUlli, Oct 25, 2014.

  1. BoomBoomUlli

    BoomBoomUlli Active Member

    in first sry for my bad english.
    i have a Brand New Windows server 2012 With Plesk .
    ASP 8.5.9600.16384
    [​IMG] ASP.NET 4.5.1
    [​IMG] FastCGI Support 8.5.9600.16384
    [​IMG] Perl v5.10.1 built for MSWin32-x86-multi-thread
    [​IMG] PHP 5.4.30
    [​IMG] PHP 5.5.14
    [​IMG] Python
    [​IMG] SSI 8.5.9600.16384
    (just change the upload and Post max size )
    Set up Forum no Problem but when i want Install or Deinstall anything then stop the Prozess in the
    run/defered Prozessur.
    Error say just :
    Internal Server Error
    The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
    But i have nothing in the server log ???

    and i have make the latest update from xenforo .
    Rebuild not work same error .
  2. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    That error is too vague, an ISE 500 can imply a lot of things. What is the actual error logged within your server's error logs?
  3. BoomBoomUlli

    BoomBoomUlli Active Member

    Where can i found the log , Please .
    In The Webseite Directory are no logs.
  4. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Something like this should be logged in your Apache error log (usually in a specific logs directory or within the Apache install directory), but I'm unsure if your VHost configuration will place a specific log elsewhere.
  5. BoomBoomUlli

    BoomBoomUlli Active Member

    i look , thanks.
  6. BoomBoomUlli

    BoomBoomUlli Active Member

    Error in cURL request: IPv6 numerical address used in URL without brackets
    thats all what i found .

Share This Page