1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.1 Server Error

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by TheBigK, Jan 1, 2012.

  1. TheBigK

    TheBigK Well-Known Member

    Everything was running smooth until now and it seems that lot of users are getting 'Internal Server Error' suddenly.

    The error reported by the ACP is as follows -

    I see that I'm not the only one who's facing the error. Is this a MySQL error or Xenforo error? In any case, what's the suggested fix?
  2. TheBigK

    TheBigK Well-Known Member

    Update: It's bit surprizing. The error is being generated only for one thread. :(
  3. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    That looks like an MySQL error.

    You may have run out of space in your temp dir.

    Edit: Is there anything different about that thread?
  4. TheBigK

    TheBigK Well-Known Member

    Nothing different actually. I can send you a demo login through conversation if you wish to check.
  5. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Sure, send me the details and I'll take a look.
  6. TheBigK

    TheBigK Well-Known Member

    Details sent :) Thank you, Brogan
  7. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    I got the error when trying to log in when viewing that thread.

    Unfortunately a 500 error covers a wide range of things so it's very difficult to identify the cause.

    The error details you posted above could indicate a temp dir problem so I would start there.

    This thread on the MySQL forums may help: http://forums.mysql.com/read.php?21,362974,362974
  8. TheBigK

    TheBigK Well-Known Member

    Thank you. I'll check.
  9. TheBigK

    TheBigK Well-Known Member

    Was a mod security related error. The host fixed it. Thank you for your help.
  10. andrewkm

    andrewkm Active Member

    Anymore news on this and what the fix was?
    Please tag me if you respond (experiencing same issue)
  11. TheBigK

    TheBigK Well-Known Member

    The host admin said they adjusted the rule for the keyword in text that was causing the error.

Share This Page