• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.4 Server Error Log: csrf-token-refresh

#1
This morning we started seeing errors that appear to be running about every 50 min or so. We see this string:

Undefined index: user_id 27 minutes ago - library/XenForo/Visitor.php:670
Undefined index: user_id 27 minutes ago - library/XenForo/Visitor.php:670
Undefined index: user_id 27 minutes ago - library/XenForo/Visitor.php:670
Undefined index: user_id 27 minutes ago - library/XenForo/Model/User.php:2428
Undefined index: user_id 27 minutes ago - library/XenForo/Visitor.php:368
Undefined index: user_id 27 minutes ago - library/XenForo/Visitor.php:358
Undefined index: user_id 27 minutes ago - library/XenForo/Visitor.php:347
Undefined index: user_id 27 minutes ago - library/XenForo/Visitor.php:334
Undefined index: user_id 27 minutes ago - library/XenForo/Visitor.php:670
Undefined index: is_admin 27 minutes ago - library/XenForo/Visitor.php:670
Undefined index: csrf_token_page 27 minutes ago - library/XenForo/Visitor.php:670
Undefined index: is_admin 27 minutes ago - library/XenForo/Visitor.php:670
Undefined index: is_moderator 27 minutes ago - library/XenForo/Visitor.php:670
Undefined index: user_id 27 minutes ago - library/XenForo/Visitor.php:670
Undefined index: user_id 27 minutes ago - library/XenForo/Visitor.php:670
Undefined index: user_id 27 minutes ago - library/XenForo/Visitor.php:670
Undefined index: user_id 27 minutes ago - library/XenForo/Visitor.php:670
Undefined index: timezone 27 minutes ago - library/XenForo/Visitor.php:464
Undefined index: language_id 27 minutes ago - library/XenForo/Visitor.php:463
Undefined index: permission_combination_id
Undefined index: global_permission_cache 27 minutes ago - library/XenForo/Visitor.php:450
Undefined index: is_admin 27 minutes ago - library/XenForo/Visitor.php:417

The stack always refers back to "csrf-token-refresh"

Code:
Generated By: Unknown Account, 30 minutes ago

Stack Trace

#0 /home/tsdf/public_html/library/XenForo/Visitor.php(670): XenForo_Application::handlePhpError(8, 'Undefined index...', '/home/tsdf/publ...', 670, Array)
#1 /home/tsdf/public_html/library/XenForo/ControllerPublic/Login.php(183): XenForo_Visitor->offsetGet('csrf_token_page')
#2 /home/tsdf/public_html/library/XenForo/FrontController.php(347): XenForo_ControllerPublic_Login->actionCsrfTokenRefresh()
#3 /home/tsdf/public_html/library/XenForo/FrontController.php(134): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
#4 /home/tsdf/public_html/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
#5 {main}

Request State

array(3) {
  ["url"] => string(59) "http://www.sitename.com/login/csrf-token-refresh"
  ["_GET"] => array(0) {
  }
  ["_POST"] => array(4) {
  ["_xfRequestUri"] => string(1) "/"
  ["_xfNoRedirect"] => string(1) "1"
  ["_xfToken"] => string(8) "********"
  ["_xfResponseType"] => string(4) "json"
  }
}
We are running Xenforo 1.4.3. We've made no changes. No new add-ons or updates. It just suddenly started this morning.

Not sure if this is relevant but, it started right after someone tried to register but was triggered in the Spam Trigger and we rejected their registration.

Can anyone give me some guidance?
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#3
Looks to me like there might have been some opcode cache corruption. Are you running PHP 5.4 with APC perchance?