• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.2 Sending Emails

#1
Hi there!

To start, I know the system can send emails because the registration emails are working.

On my admin account I have everything turned on that I will receive emails when I'm tagged etc. I don't.

When I try the email all users thing and then send a test email, nothing arrives (unless there is a delay)

Just not really sure if I have missed a setting?

Thanks!
 
#6
From admin log :

Code:
array(9) {
  ["test"] => string(15) "Send Test Email"
  ["criteria"] => string(117) "{"receive_admin_email":"1","user_group_id":"2","no_secondary_group_ids":"1","user_state":["valid"],"is_banned":["0"]}"
  ["total"] => string(1) "3"
  ["from_name"] => string(16) "Clear Cut Gaming"
  ["from_email"] => string(27) "mark@******.co.uk"
  ["email_title"] => string(10) "Test Email"
  ["email_format"] => string(4) "text"
  ["email_body"] => string(14) "This is a test"
  ["_xfConfirm"] => string(1) "1"
}
 
#8
Well, I changed my email address from my proper domain to gmail and I'm getting mails.

How very odd, never had a problem before, unless it's something to do with the boards from address?
 
#10
I just tried creating a new account with another email address from the same domain. For clarity xenforo is on abc.co.uk and the domain I am trying to receive mail on is xyz.co. uk.

Still nothing.
 
#13
Does the mail server need to be on the same machine or belong to the same domain? Or can it be any site as long as I have credentials?

That said I don't normally have problems with forum registration or indeed xenforo. Com for example
 
#15
Tried this, with localhost and it still sends to gmail but not my proper work domain.

From the logs I can see It has something to do with requiring a FQDN or it gets rejected.

Any ideas?