• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.4 Seeing double near bottom of my forum.

andrewkm

Active member
#1
Ok, so after hours of trying to figure this out, I am waving the white flag, I give up. I surrender. Please god help me lol!

I am seeing double at the bottom of my forums in various areas.
One "double" has to do with XenPorta2 PRO and one "double" has to do with another addon. This leads me to believe the problem is somewhere in my theme/template and not addon specific.

Examples:

"Go to first unread"


and

"Show ignored content"


For a live example you can login with this forum account (so you dont have to waste time registering):
Username: xenforohelp
Password: 123123

Go to this link:
http://www.ecocitycraft.com/forum/t...tock-trader-events-betting-ipads-more.120447/

Very bottom of page you will see the double "Go to First Unread" links.

Please if you can figure out where to fix this I would be so grateful.
My firebug shows this:



Two of the same.... Still though I can't figure out why, how, and oh man. =P

Many thanks in advance.
 
Last edited:

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#2
You will need to confirm whether it is style or add-on related, or both.

Test in a default style.
Disable add-ons and re enable them one at a time.
 

andrewkm

Active member
#8
Last edited:

Jaxel

Well-known member
#10
This is actually by design... If you look at ANY thread, the "Go to First Unread" links are wrapped around the contents of the thread. Both on the top and bottom...

XenPorta however takes the first post of the thread and removes it from the contents and places it above the replies. Post a single reply, and you will see.
 

andrewkm

Active member
#11
This is actually by design... If you look at ANY thread, the "Go to First Unread" links are wrapped around the contents of the thread. Both on the top and bottom...

XenPorta however takes the first post of the thread and removes it from the contents and places it above the replies. Post a single reply, and you will see.
Yes but this ruins other addons causing the following:



Anyway I can fix the "Show Ignored Content" showing double here http://www.ecocitycraft.com/forum/ when you ignore a forum for example.

Disabling xenporta fixes:

 

Jaxel

Well-known member
#13
Yes but this ruins other addons causing the following:



Anyway I can fix the "Show Ignored Content" showing double here http://www.ecocitycraft.com/forum/ when you ignore a forum for example.

Disabling xenporta fixes:

No it doesn't... all it does is remove the first post from the posts list and displays above as an article. I don't see that "Show Ignored Content" link. If its both above and below the posts lists, then its going to appear twice... above all the comments, and below all the comments.
 

andrewkm

Active member
#14
No it doesn't... all it does is remove the first post from the posts list and displays above as an article. I don't see that "Show Ignored Content" link. If its both above and below the posts lists, then its going to appear twice... above all the comments, and below all the comments.
You can ignore forum for example here
http://www.ecocitycraft.com/forum/forums/general-discussion.6/



Select all options



Then go back to

http://www.ecocitycraft.com/forum/

And scroll to the very bottom.

 

andrewkm

Active member
#16
Yes I understand the need for two buttons there now :)

However my forum view is messed up with the Show Ignored Content related to the Ignore addon by waidingo. That link only shows once if I disable XenPorta2 yet twice with XenPorta2 enabled. Thus making XenPorta2 conflict with this addon.

Explained in above reply how to get the "Show Ignored Content" link to show.
 

Jaxel

Well-known member
#17
Yes I understand the need for two buttons there now :)

However my forum view is messed up with the Show Ignored Content related to the Ignore addon by waidingo. That link only shows once if I disable XenPorta2 yet twice with XenPorta2 enabled. Thus making XenPorta2 conflict with this addon.

Explained in above reply how to get the "Show Ignored Content" link to show.
I dont think this issue really has anything to do with XenPorta2, and more about the other addon.