1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.1 RSS Feeder doesn't pull content?

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by XenStyle, Jun 13, 2013.

  1. XenStyle

    XenStyle Active Member

    I tried searching for this a bit, and I am not having any luck finding information or a solution.

    Basically the following code has content included, but the only thing that my feeder is pulling, is the title and the continue reading link.

    Code:
    {content}
    
    [url="{link}"]Continue reading...[/url]

    I'm assuming this is operator error, because other people's RSS feeds seem to be working just fine. Please help :oops:
     
  2. Tracy Perry

    Tracy Perry Well-Known Member

    What is your News Feed Message Snippet Maximum Length set at in Options -> Newsfeed in your ACP?
     
  3. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    What is the URL of the feed?
     
  4. Tracy Perry

    Tracy Perry Well-Known Member

    Yeah, makes it kinda hard to check if they don't have a link and the member limits their profile view so you can't see if they have their site listed or not in it (of course, you can check easier than us lowly users). :p
    And with that, I'm off to the Dr's office to finish setting up their stress test machine (that they keep trying to get me to use).
     
  5. XenStyle

    XenStyle Active Member

    I have tried various lengths. I think its at 400 right now.

    Doh, that would probably be handy to know. http://rss.finalfantasyxiv.com/na/blog_feed.xml
    I don't see any content in the RSS feed now that I look at it, but I will admit I know little to nothing about them.
     
    Last edited: Jun 13, 2013
  6. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    There is no content in the feed as far as I can see.

    upload_2013-6-13_19-43-5.png
     
  7. XenStyle

    XenStyle Active Member

    Hmm okay, then I am not crazy. Thank you. I just couldn't figure it out because I know other sites are pulling content from the RSS feed. Baffled
     
  8. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    The .xml also confirms it.
    You can see from the code below that the description field is blank.

    Code:
    <item>
    <title>The Interface!</title>
    <description/>
    <link>http://na.finalfantasyxiv.com/blog/post/413</link>
    <guid>http://na.finalfantasyxiv.com/blog/post/413</guid>
    <pubDate>Wed, 12 Jun 2013 10:00:00 -0800</pubDate>
    </item>
    <item>
    <title>Like Our Boss</title>
    <description/>
    <link>http://na.finalfantasyxiv.com/blog/post/397</link>
    <guid>http://na.finalfantasyxiv.com/blog/post/397</guid>
    <pubDate>Tue, 11 Jun 2013 22:00:00 -0800</pubDate>
    </item>
     
    XenStyle likes this.

Share This Page