• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

RSS Feed Error

Itworx4me

Well-known member
#1
I am getting this RSS Feed Error: Any ideas why?

Code:
An exception occurred: Invalid parameter: parameter must be a non-empty string and valid URI/IRI in /home/******/public_html/library/Zend/Feed/Writer/Feed/FeedAbstract.php on line 406
 
Zend_Feed_Writer_Feed_FeedAbstract->setLink() in XenForo/ViewPublic/Forum/View.php at line 32
XenForo_ViewPublic_Forum_View->renderRss() in XenForo/ViewRenderer/Abstract.php at line 215
XenForo_ViewRenderer_Abstract->renderViewObject() in XenForo/ViewRenderer/Rss.php at line 31
XenForo_ViewRenderer_Rss->renderView() in XenForo/FrontController.php at line 533
XenForo_FrontController->renderView() in XenForo/FrontController.php at line 156
XenForo_FrontController->run() in /home/******/public_html/index.php at line 13
Thanks,
Itworx4me
 
#5
I am getting a similar error in my error log:
Code:
Zend_Feed_Exception: Invalid parameter: parameter must be a non-empty string - library/Zend/Feed/Writer/Entry.php:364
Generated By: Unknown Account, Today at 2:27 PM
Stack Trace
 
#0 /var/www/html/library/XenForo/ViewPublic/Forum/View.php(49): Zend_Feed_Writer_Entry->setTitle('')
#1 /var/www/html/library/XenForo/ViewRenderer/Abstract.php(215): XenForo_ViewPublic_Forum_View->renderRss()
#2 /var/www/html/library/XenForo/ViewRenderer/Rss.php(31): XenForo_ViewRenderer_Abstract->renderViewObject('XenForo_ViewPub...', 'Rss', Array, 'forum_view')
#3 /var/www/html/library/XenForo/FrontController.php(533): XenForo_ViewRenderer_Rss->renderView('XenForo_ViewPub...', Array, 'forum_view', NULL)
#4 /var/www/html/library/XenForo/FrontController.php(156): XenForo_FrontController->renderView(Object(XenForo_ControllerResponse_View), Object(XenForo_ViewRenderer_Rss), Array)
#5 /var/www/html/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
#6 {main}
 
Request State
 
array(3) {
  ["url"] => string(56) "http://boards.theforce.net/forums/brazil.10119/index.rss"
  ["_GET"] => array(0) {
  }
  ["_POST"] => array(0) {
  }
}
This is the associated node RSS feed: http://boards.theforce.net/forums/brazil.10119/index.rss

This appears to be the only feed causing errors out of hundreds of nodes on our site. If you click the link to the feed, it displays the below error message. (Clicking on other feed links does not give an error.)

An exception occurred: Invalid parameter: parameter must be a non-empty string in /var/www/html/library/Zend/Feed/Writer/Entry.php on line 364
  1. Zend_Feed_Writer_Entry->setTitle() in XenForo/ViewPublic/Forum/View.php at line 49
  2. XenForo_ViewPublic_Forum_View->renderRss() in XenForo/ViewRenderer/Abstract.php at line 215
  3. XenForo_ViewRenderer_Abstract->renderViewObject() in XenForo/ViewRenderer/Rss.php at line 31
  4. XenForo_ViewRenderer_Rss->renderView() in XenForo/FrontController.php at line 533
  5. XenForo_FrontController->renderView() in XenForo/FrontController.php at line 156
  6. XenForo_FrontController->run() in /var/www/html/index.php at line 13