1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Resource Manager - What am I doing wrong?

Discussion in 'Resource Manager Support' started by kansdk7ah, Jan 9, 2014.

  1. kansdk7ah

    kansdk7ah Member

    Sorry to post this but I've searched, read posts, followed instructions as to how to install resource manager and not having any luck!!!

    Just not showing up in my admin panel!

    Your help is greatly appreciated!!!
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Have you granted yourself admin permission to manage it?
  3. kansdk7ah

    kansdk7ah Member

    Yes, I have. I've been following the instructions below and still getting an error message.

    1. First, log in to the Customer Area and download the latest version of the XenForo Resource Manager.
    2. It is important that the files on the server and what you're uploading are "merged". Otherwise you may break your XenForo installation.
      Use your FTP client to connect to your server and navigate to the directory where you installed XenForo. Unzip the file you downloaded in step 1 and upload the contents of the upload directory into the directory where you installed XenForo.
    3. Log in to your XenForo admin control panel, and select Install Add-on from the left. In Install from file on server, enter library/XenResource/addon-XenResource.xml and submit the form.
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Has the add-on installed successfully?
    Does it appear in the list?

    Have you checked this?
  5. kansdk7ah

    kansdk7ah Member

    no, it hasnt
  6. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    You're not really giving me much to go on here.

    Did you receive an error message?
    If so, what did it state?

    I'm going to guess it was something to do with the files not being found.
  7. kansdk7ah

    kansdk7ah Member

    Sorry about that! I'm receiving the following message:

    The provided file is not an add-on XML file.
  8. whynot

    whynot Well-Known Member

    On which file are you clicking to get that result?
  9. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Try installing it by browsing to the file on your computer.

    The file should be addon-XenResource.xml and the path should be wherever you unzipped it \upload\library\XenResource\
  10. kansdk7ah

    kansdk7ah Member


    I followed your instructions and it worked!

    Thank you!!! I appreciate your help and time!!!
  11. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    No problem, glad you got it sorted.

Share This Page