1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fixed requiresTranscode

Discussion in 'Media Gallery Resolved Bugs' started by BamaStangGuy, Jul 23, 2015.

  1. BamaStangGuy

    BamaStangGuy Well-Known Member

    Received this error today with the Beta 1

    Code:
    Server Error Log
    Error Info
    ErrorException: Undefined index: requiresTranscode - library/XenGallery/ControllerPublic/File.php:285
    Generated By: James Is Back, Yesterday at 11:31 PM
    Stack Trace
    #0 /home/nginx/domains/christianforums.com/public/library/XenGallery/ControllerPublic/File.php(285): XenForo_Application::handlePhpError(8, 'Undefined index...', '/home/nginx/dom...', 285, Array)
    #1 /home/nginx/domains/christianforums.com/public/library/XenGallery/ControllerPublic/File.php(379): XenGallery_ControllerPublic_File->_getUploadResponse(161248, Array, Object(XenForo_Phrase))
    #2 /home/nginx/domains/christianforums.com/public/library/XenForo/FrontController.php(347): XenGallery_ControllerPublic_File->actionDoDownload()
    #3 /home/nginx/domains/christianforums.com/public/library/XenForo/FrontController.php(134): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
    #4 /home/nginx/domains/christianforums.com/public/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
    #5 {main}
    Request State
    array(3) {
      ["url"] => string(175) "http://www.christianforums.com/media/files/do-download?hash=5431e315fbc5ff27d344b17fcc6c62b1&content_type=xengallery_media&content_data[album_id]=6295&upload_type=image_upload"
      ["_GET"] => array(5) {
        ["/media/files/do-download"] => string(0) ""
        ["hash"] => string(32) "5431e315fbc5ff27d344b17fcc6c62b1"
        ["content_type"] => string(16) "xengallery_media"
        ["content_data"] => array(1) {
          ["album_id"] => string(4) "6295"
        }
        ["upload_type"] => string(12) "image_upload"
      }
      ["_POST"] => array(5) {
        ["image_url"] => string(30) "http://i.imgur.com/61CHuUL.gif"
        ["_xfRequestUri"] => string(24) "/media/add?album_id=6295"
        ["_xfNoRedirect"] => string(1) "1"
        ["_xfToken"] => string(8) "********"
        ["_xfResponseType"] => string(4) "json"
      }
    }
     
  2. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    That's a bug.

    Will be fixed for the next release.
     

Share This Page