• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Fixed Reply does't show up when ADS on

Affected version
2.0
#1
Hello.
When i use the Thread view: Below message list, my replies doesn't show up imediatly, i have to refresh page. I tried testing with Thread view: Above message list activated only and it worked.

This is the last error showing on my server error:

PHP:
#0 [internal function]: XF::handlePhpError(512, '[E_USER_WARNING...', '/home/gamingnoa...', 1111, Array)
#1 src/XF/Template/Templater.php(1111): trigger_error('No template typ...', 512)
#2 src/XF/Widget/Html.php(16): XF\Template\Templater->renderTemplate('_widget_publici...', Array)
#3 src/XF/Template/Templater.php(1407): XF\Widget\Html->render()
#4 src/XF/Pub/App.php(417): XF\Template\Templater->widgetPosition('pub_sidebar_bot...')
#5 src/XF/App.php(1666): XF\Pub\App->renderPageHtml('\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\t\n\t\n\t...', Array, Object(XF\Mvc\Reply\View), Object(XF\Mvc\Renderer\Html))
#6 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(310): XF\App->renderPage('\n\n\n\n\n\n\n\n\n\n\t\n\t\n\t...', Object(XF\Mvc\Reply\View), Object(XF\Mvc\Renderer\Html))
#7 src/XF/Mvc/Dispatcher.php(44): XF\Mvc\Dispatcher->render(Object(XF\Mvc\Reply\View), 'html')
#8 src/XF/App.php(1831): XF\Mvc\Dispatcher->run()
#9 src/XF.php(328): XF\App->run()
#10 index.php(13): XF::runApp('XF\\Pub\\App') #11 {main}
PHP:
Request state
array(4) {
  ["url"] => string(7) "/forum/"
  ["referrer"] => string(31) "https://www.somosung.com/forum/"
  ["_GET"] => array(0) {
  }
  ["_POST"] => array(0) {
  }
 
Last edited by a moderator:

Mike

XenForo developer
Staff member
#2
This is fixed now. It wasn't actually the JS incompatibility I originally thought, but just a bad selector in the quick reply code.