1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Reneue [Paid] 1.5.10.0

Revitalize your community

  1. Mike Creuzer

    Mike Creuzer Well-Known Member

    Audentio submitted a new resource:

    Reneue - Revitalize your community

    Read more about this resource...
     
  2. Ernest L. Defoe

    Ernest L. Defoe Well-Known Member

    Really sharp style Mike. You are gonna end up breaking me. I was going to use another one of your themes but I am thinking this might be my new theme. Anyways I still purchased it. May have 2 themes people can choose from. Awesome work as always.
     
    Mike Creuzer likes this.
  3. Mike Creuzer

    Mike Creuzer Well-Known Member

    Thanks Ernest I appreciate that!
     
  4. ggace

    ggace Active Member

    Wow - I absolutely love the colors in this theme. The layout is extremely professional & fresh. @Audentio you mind not making amazing new themes so often? I know you LOVE money but so do I.... I can't afford more themes!
     
    Mike Creuzer likes this.
  5. Mike Creuzer

    Mike Creuzer Well-Known Member

    Appreciate that! We do work very very hard on these, nothing we do is thrown together. Each product takes on average 3 weeks to create.
     
    Enguerran A and Lindal_Oronar like this.
  6. Mike Creuzer

    Mike Creuzer Well-Known Member

    Also, here is a video!

     
  7. Mike Creuzer

    Mike Creuzer Well-Known Member

  8. Mike Creuzer

    Mike Creuzer Well-Known Member

  9. Enguerran A

    Enguerran A Well-Known Member

    It is something you wanted to add or is it a bug? (the fact that the profil image is cut)

    [​IMG][​IMG]
     
  10. Mike Creuzer

    Mike Creuzer Well-Known Member

    Hmm when is this happening? Just tested and its not happening for me on default configuration.
     
  11. Enguerran A

    Enguerran A Well-Known Member

    I just changed the height of the userBar to 40px from 60px and this is happening ^^' (the mail icon also seems to be cut)
     
  12. Mike Creuzer

    Mike Creuzer Well-Known Member

    Isnt it 60px by default? I went to test this and yeah its 60px. Sticky was 40, but Ill make it 60 for the release.
     
  13. Enguerran A

    Enguerran A Well-Known Member

    No I mean it is 60px by default but if you change the height of the userBar using one of your built option to something else, it cut everything inside except when you hover then and open the popup. Also, it appears that if you open a link from either your PMs, your notifications or your profil block there is a weird background
    [​IMG]

    edit : Just found what was the problem ^^ I changed the "#userBar .navTabs .visitorTabs:after, #userBar .navTabs .visitorTabs:before" to have a height of 0px. Now it's alright =D
     
    Last edited: Sep 25, 2014
  14. Enguerran A

    Enguerran A Well-Known Member

    Where in the function.js can i set the margin-left for the container when the sidebar collaspe option is checked? I really need to change that because it's not good once you closer then re-open the sidebar :

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  15. Mike Creuzer

    Mike Creuzer Well-Known Member

  16. Enguerran A

    Enguerran A Well-Known Member

    Well, I understand, a little, why people found it hard to update ^^ I had a little problem with my theme which I solved by creating an other one and import the changes that I made (with the jump to top property not available)

    The thing I found weird is the jump to top/bottom block fixed. I didn't know why the icon and the padding didn't seem to be the same. I look at the code and noticed that typicon was erasing the FontAwesome preset.

    [​IMG]

    When the jump to bottom is fine, the jump to top is not : [​IMG]
    Not a real problem since it can be solved easily but people could find it weird.
     
  17. Mike Creuzer

    Mike Creuzer Well-Known Member

    What is the issue with the jump to top button people are having? I mean I see this visual issue which Ive marked down to have fixed. Why is overwriting the .xml file not enough?
     
  18. Enguerran A

    Enguerran A Well-Known Member

    I got this when I check the "Show jump to top fixed" on a theme created before 1.4.1 On new theme it works like a charm. Maybe it's just a spell mistake ;)
    [​IMG]

    Don't know what it means but the rest is fine. Since I wanted to have this jump to top fixed and since I'm still in dev, not a problem to me, it allows me to take some time to review what I did (and improve it) but I can understand why people are whining ^^' I'll look into it
     
  19. Mike Creuzer

    Mike Creuzer Well-Known Member

    We change the variable name from uix_jumpToTopFixed_style to just uix_jumpToFixed_style afaik. Since it works for jump to bottom know.

    So it is working fine in the latest release?
     
  20. Enguerran A

    Enguerran A Well-Known Member

    Yea, I checked in the template and there were something wrong with it. Everything is all good now, I think ^^' I changed the uix.css before so I think that's the reason why there were this error.
     
    Mike Creuzer likes this.

Share This Page