1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fixed Registration does not press for password even if it is left empty

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by planetzu, Aug 4, 2013.

  1. planetzu

    planetzu Member

    Hello, if a user were to leave the password fields empty while registering, the system does not intimate him of the same. The user gets registered instead and then has no way to login as he does not have a password. Is this a bug?

    Is there a way to set the password fields as 'required'?
     
  2. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    Are they logging in or registering via Facebook? Can you replicate this with add-ons disabled?
     
  3. planetzu

    planetzu Member

    Regular registration. I tried doing the same here on the xenforo forum and was able to replicate similar behavior.
     
  4. ENF

    ENF Well-Known Member

    Confirmed, standard registration form doesn't require a password to be entered.

    After registering, a confirmation email is sent and this error is also displayed:

    "Please enter a whole number"

    If the user comes back to try and login, XF tries to treat it as a new user. Thus, the user cannot login.

    To fix this, a user can reset their password and all is good. (but the initial reg. form should probably be fixed)
     
  5. aiman.h.kallaf

    aiman.h.kallaf Active Member

    i have just checked this problem and i have it too ,
    member can register without password
     
  6. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Fixed.
     
    ENF and aiman.h.kallaf like this.

Share This Page