• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.4 register new user confirmation email failed

herocus

Active member
#1
I just realized that no one be able to register to my new forum....
for some reason, the confirmation email send actually bounced back to my email...

I have asked someone to test by registering to my forum... He is not getting the confirmation email.

I received the bounce back email to my email as shown below... any idea how to solve the issue??

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
This message was created automatically by mail delivery software.

A message that you sent could not be delivered to one or more of its
recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:

hendro.buono@yahoo.com
SMTP error from remote mail server after end of data:
host mta6.am0.yahoodns.net [66.196.118.33]: 554 5.7.9 Message not accepted for policy reasons. Seehttp://postmaster.yahoo.com/errors/postmaster-28.html

------ This is a copy of the message, including all the headers. ------

Return-path: <guni_ateng@yahoo.com>
Received: from zbrush5 by biz157.inmotionhosting.com with local (Exim 4.82)
(envelope-from <guni_ateng@yahoo.com>)
id 1XuMw4-0004Pz-49
for hendro.buono@yahoo.com; Fri, 28 Nov 2014 06:54:16 -0800
To: nunjuk <hendro.buono@yahoo.com>
Subject: ZBrush Indonesia forum Account Confirmation Required
From: ZBrush Indonesia forum <guni_ateng@yahoo.com>
X-To-Validate: c29e0d63+hendro.buono@yahoo.com
Message-Id: <bd8baf9c0dfe4b07609470da03be1429c520ff8a@zbrushindonesia.com>
Date: Fri, 28 Nov 2014 14:54:16 +0000
Content-Type: multipart/alternative;
boundary="=_8cc41054ad9b92bbf30b73f598725ad6"
MIME-Version: 1.0
X-OutGoing-Spam-Status: No, score=0.6

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#3
In this case, the issue is probably that you're trying to use a Yahoo account to send from and (logically) Yahoo doesn't authorize your server to send from it. You may need to change your default email address and/or how you send email. (You should also take steps to setup something like SPF as mentioned in that link.)