XF 1.1 Redirect scripts for IPB doesn't work for me

hellreturn

Active member
I converted from IPB to XF but for some reason no user, topics or posts are redirected to new link. If anyone can please help me it would be great!

Thank you!
 

Adam Howard

Well-known member
I converted from IPB to XF but for some reason no user, topics or posts are redirected to new link. If anyone can please help me it would be great!

Thank you!
Thank you for posting it here. We've been have a lot of people asking for support in the pre-sales forum and I would suspect many them may not be valid customers of XenForo. So thank you for understanding. :)

I assume from your original post

Can someone please tell me where to upload ips2xf.php, 301config.php? My IPB forum was under /public_html/ and my xenforo is also under same directory.

None of my topics are being redirected. I was using 3.3.4 before conversion.

Thanks
source: http://xenforo.com/community/threads/convert-from-ipb-3-x.42023/#post-475452

That you are indeed using the IPB redirect script provided here
http://xenforo.com/community/threads/redirection-scripts-for-invision-power-board-3-1-x-3-2-x.27846/

The files in question go into your forums root.

In this case you said your forum was under /public_html/

So you will need to put those two files there.
 

hellreturn

Active member
Got it all working :) Didn't added default db table in redirection script. Sometimes I am stupid... lol

Learning new things at XF ;) Btw do u know how do u change the drop down for subforums so that they are always shown? Same like IPB?

Thanks!
 

AWS

Well-known member
Top