1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Redirect issue

Discussion in 'Installation, Upgrade, and Import Support' started by asterix23, May 16, 2013.

  1. asterix23

    asterix23 Member

    Hi

    I'm planing to move from vb 4.2 to xenforo, I did setup a test forum, everything went smoothly, except at the redirection step, I'm using vbseo with vbulletin, threads are redirected without problem, but forums are not redirected.

    Forums have this url format : http://www.site.com/forum/forum-name/

    I get an 404 not found error when I try to access to a forum category

    Any help to get this fixed?

    thanks.
     
  2. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    Old forum URLs like that can't be redirected because there is no id in the URL. But forum URLs are not important for SEO. Threads are the most important thing.

    A 404 can be a problem with friendly URLs. Possible causes of friendly URLs not working (usually manifests as "404 not found" error on forum pages):

    1) The .htaccess file is not in place in your forum directory.

    2) Sometimes you need to specify RewriteBase in your .htaccess file (specify the name of your forum directory):

    RewriteBase /xenforo

    3) Your server doesn't have mod_rewrite installed. Consult with your host about this.

    4) Your server doesn't have AllowOverride enabled:

    http://httpd.apache.org/docs/2.0/mod/core.html#allowoverride

    Consult with your host about this.
     
  3. asterix23

    asterix23 Member

    Ok thanks I'll redirect these urls one by one manually.
     

Share This Page