• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Not a bug Received This error creating a new thread

Brent W

Well-known member
#1
Code:
ErrorException: Argument 2 passed to XenForo_Model_Post::alertQuotedMembers() must be an array, none given, called in /home/forum/public_html/library/Tapatalk/Model/Post.php on line 12 and defined - library/XenForo/Model/Post.php:1582
Generated By: BamaStangGuy, A moment ago
Stack Trace
#0 /home/forum/public_html/library/XenForo/Model/Post.php(1582): XenForo_Application::handlePhpError(4096, 'Argument 2 pass...', '/home/forum/pub...', 1582, Array)
#1 /home/forum/public_html/library/Tapatalk/Model/Post.php(12): XenForo_Model_Post->alertQuotedMembers(Array)
#2 /home/forum/public_html/library/XenForo/DataWriter/DiscussionMessage/Post.php(121): Tapatalk_Model_Post->alertQuotedMembers(Array, Array, Array)
#3 /home/forum/public_html/library/XenForo/DataWriter.php(1406): XenForo_DataWriter_DiscussionMessage_Post->_postSaveAfterTransaction()
#4 /home/forum/public_html/library/XenForo/DataWriter/Discussion.php(465): XenForo_DataWriter->save()
#5 /home/forum/public_html/library/XenForo/DataWriter/Discussion.php(414): XenForo_DataWriter_Discussion->_saveFirstMessageDw()
#6 /home/forum/public_html/library/XenForo/DataWriter.php(1392): XenForo_DataWriter_Discussion->_postSave()
#7 /home/forum/public_html/library/XenForo/ControllerPublic/Forum.php(676): XenForo_DataWriter->save()
#8 /home/forum/public_html/library/Tac/StopHumanSpam/ControllerPublic/Forum.php(151): XenForo_ControllerPublic_Forum->actionAddThread()
#9 /home/forum/public_html/library/Tac/StopHumanSpam/ControllerPublic/Forum.php(69): Tac_StopHumanSpam_ControllerPublic_Forum->addThreadResponse(false)
#10 /home/forum/public_html/library/Tinhte/XenTag/XenForo/ControllerPublic/Forum.php(23): Tac_StopHumanSpam_ControllerPublic_Forum->actionAddThread()
#11 /home/forum/public_html/library/XenForo/FrontController.php(335): Tinhte_XenTag_XenForo_ControllerPublic_Forum->actionAddThread()
#12 /home/forum/public_html/library/XenForo/FrontController.php(132): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
#13 /home/forum/public_html/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
#14 {main}
Request State
array(3) {
  ["url"] => string(65) "http://www.forumadminsource.com/forums/announcements.3/add-thread"
  ["_GET"] => array(0) {
  }
  ["_POST"] => array(16) {
    ["title"] => string(32) "Now Running xenForo 1.2.0 Beta 1"
    ["message_html"] => string(192) "<p>Other than the styling of the editor not matching the current style and an addon not removing a table on uninstall that conflicted, the upgrade was painless.&nbsp;</p><p><br></p><p><br></p>"
    ["_xfRelativeResolver"] => string(68) "http://www.forumadminsource.com/forums/announcements.3/create-thread"
    ["tinhte_xentag_tags_text"] => string(0) ""
    ["tinhte_xentag_included"] => string(1) "1"
    ["attachment_hash"] => string(32) "9fc6f16bce47628594ffcea8ff8d69c0"
    ["watch_thread"] => string(1) "1"
    ["watch_thread_email"] => string(1) "1"
    ["watch_thread_state"] => string(1) "1"
    ["discussion_open"] => string(1) "1"
    ["_set"] => array(2) {
      ["discussion_open"] => string(1) "1"
      ["sticky"] => string(1) "1"
    }
    ["poll"] => array(2) {
      ["question"] => string(0) ""
      ["responses"] => array(2) {
        [0] => string(0) ""
        [1] => string(0) ""
      }
    }
    ["_xfToken"] => string(8) "********"
    ["_xfRequestUri"] => string(37) "/forums/announcements.3/create-thread"
    ["_xfNoRedirect"] => string(1) "1"
    ["_xfResponseType"] => string(4) "json"
  }
}
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#3
I see you already posted there so not worth merging.

But for anyone else seeing this, it's from an add-on (in this case, Tapatalk).