1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Rebuilding Search Cache Error

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Decent60, Jan 5, 2011.

  1. Decent60

    Decent60 Well-Known Member

    Before I post this as a bug (although a very weird one) I thought I'd see what ya'll think about it.

    Code:
    Server Error
    Invalid bind-variable name ':vietmf'
    Zend_Db_Statement->_parseParameters() in Zend/Db/Statement.php at line 114
    Zend_Db_Statement->__construct() in Zend/Db/Adapter/Mysqli.php at line 381
    Zend_Db_Adapter_Mysqli->prepare() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 478
    Zend_Db_Adapter_Abstract->query() in XenForo/Search/SourceHandler/MySqlFt.php at line 117
    XenForo_Search_SourceHandler_MySqlFt->_pushToIndex() in XenForo/Search/SourceHandler/MySqlFt.php at line 65
    XenForo_Search_SourceHandler_MySqlFt->insertIntoIndex() in XenForo/Search/Indexer.php at line 44
    XenForo_Search_Indexer->insertIntoIndex() in XenForo/Search/DataHandler/Post.php at line 47
    XenForo_Search_DataHandler_Post->_insertIntoIndex() in XenForo/Search/DataHandler/Abstract.php at line 227
    XenForo_Search_DataHandler_Abstract->insertIntoIndex() in XenForo/Search/DataHandler/Post.php at line 119
    XenForo_Search_DataHandler_Post->quickIndex() in XenForo/Search/DataHandler/Post.php at line 89
    XenForo_Search_DataHandler_Post->rebuildIndex() in XenForo/CacheRebuilder/SearchIndex.php at line 83
    XenForo_CacheRebuilder_SearchIndex->rebuild() in XenForo/ControllerHelper/CacheRebuild.php at line 26
    XenForo_ControllerHelper_CacheRebuild->rebuildCache() in XenForo/ControllerAdmin/Tools.php at line 63
    XenForo_ControllerAdmin_Tools->actionCacheRebuild() in XenForo/FrontController.php at line 310
    XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line
     XenForo_FrontController->run() in /home/xxxxx/public_html/admin.php at line 13
    
    Have any of ya ever encountered this?

    I've tried clearing out the old files and replacing them all with new and came up with nothing. Any suggestions, short of reformatting the board completely ?
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

  3. Decent60

    Decent60 Well-Known Member

    Ah! Didn't even look in the bug reports. Thanks alot Brogan!
     

Share This Page