Browser issue RC2: Firebug Lite for Chrome breaks ability to use editor/post in XF

Tigratrus

Well-known member
Chrome with Firebug Lite extension active cannot post on XF. The editor is simply missing.
Disable Firebug Lite and the editor works perfectly fine. Turn Firebug Lite back on, and the editor is broke again.

Firebug Bug. :)
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
I would consider this a bug in Chrome's Firebug Lite as it has problems on lots of sites, not just XenForo.
 

Shadab

Well-known member
What brings you to that conclusion?
I assumed that since it breaks JavaScript functionality, which would otherwise work properly without this extension; it would be a bug in the extension and not in the sites' JavaScript itself? I could be wrong, though; as I only use Chrome's native Developer Tools.
 

Kier

XenForo developer
Staff member
I assumed that since it breaks JavaScript functionality, which would otherwise work properly without this extension; it would be a bug in the extension and not in the sites' JavaScript itself? I could be wrong, though; as I only use Chrome's native Developer Tools.
Sorry, I misread your post - I thought you were suggesting that it is a XenForo bug.
 

Tigratrus

Well-known member
Sorry I didn't get back on this one. I listed it as a Firebug Bug 'cause I figured it WAS on the firebug side. But I felt it should be logged anyway.

A. My feelings about it aren't authoritative, obviously.
B. Now it's logged in so anyone searching can find that it's been reported.

James
 
Top