1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Randomly Missing Posting Box.

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Kainzo, Oct 20, 2015.

  1. Kainzo

    Kainzo Active Member

    [​IMG]

    It appears even on the default theme that the posting box is gone, if I slam refresh sometimes it comes back, sometimes it does not.

    I see no severe error logs around this time. Is there something that can be done about this? I'm guessing its a file missing...

    Attempted:
    I've attempted to 0777 DATA / INTERNAL DATA --- cleared CDN cache (cloudflare) - same issues.

    Not all users are having this happen. This has persisted (randomly and at odd times since XF1.2 - I am running latest XF1.5)
     
    Last edited: Oct 20, 2015
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    If it was a file missing then it wouldn't sporadically appear/disappear.

    Check the browser console window for any errors while loading the page.
     
  3. Kainzo

    Kainzo Active Member

    http://www.google-analytics.com/ga.js Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    http://herocraftonline.com/cdn-cgi/pe/bag2?r[]=http%3A%2F%2Fwww.google-analytics.com%2Fanalytics.js Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    /main/js/xenforo/xenforo.js?_v=0f550005:169 XenForo.activate(#document)
    /main/js/xenforo/xenforo.js?_v=0f550005:219 PageNav e.fn.init[1]
    /main/js/xenforo/xenforo.js?_v=0f550005:2 Uncaught TypeError: Cannot read property 'split' of undefined
    http://www.google-analytics.com/analytics.js Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT

    and
    [​IMG]


    I've attempted to 0777 DATA / INTERNAL DATA --- cleared CDN cache (cloudflare) - same issues.

    Not all users are having this happen. This has persisted (randomly and at odd times since XF1.2 - I am running latest XF1.5)
     
    Last edited: Oct 20, 2015
  4. Kainzo

    Kainzo Active Member

    Possible Solution:

    Disabling Rocket Loader in Cloudflare or setting it to manual.
    [​IMG]
     
    LinhTinh9x likes this.

Share This Page