1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Put the vertical message user info to the horizontal

Put the vertical message user info to the horizontal to focus the attention on the content.

  1. Dylan V

    Dylan V Well-Known Member

    Dylan V submitted a new resource:

    Put the vertical message user info to the horizontal - Put the vertical message user info to the horizontal to focus the attention on the content.

    Read more about this resource...
     
  2. Neutral Singh

    Neutral Singh Well-Known Member

    Hi @Dylan V

    Thanks for pointing me this modification... (y)

    I am facing some strange behavior, can you suggest something here...

    Typical example: http://www.sikhphilosophy.net/threads/thought-of-the-moment.40039/page-17


    Case 1. User Information is showing up in a straight line. I have noticed that this happens only if there is no custom user title in the user profile as shown in the image below. And the user profile fields information on the right shows up significantly dis-aligned.

    Case 2. If a user has a custom title then the user information shows-up as desired but the username has some undesirable padding around it, so the custom title shows up after a significant gap, which i want to get rid of. However, the user profile fields do show up fine... :rolleyes:

    i have tried a lot of hit and trial but there is no permanent solution henceforth. Any pointer would be of great help.

    Thank you so much!



    postbit-blues.jpg
     
  3. Dylan V

    Dylan V Well-Known Member

    Hello,

    It's a custom style? If this is the case, it is possible that there are problems. This template modification has been tested on the default XenForo style and my custom style. Everything works perfectly for me, it's weird:

    Screenshot_1.png

    You can send me your custom style via private message so I can analyze and fix the problem. ;)
     
  4. 1im

    1im Member

    I am also having a similar problem.

    #1: The user bars do not show up at all..
    #2: Similar to the guy above, the user info box is out of alignment.


    Any suggestions would be appreciated. I am using the Cloud Style
    eh.png
     
  5. Dylan V

    Dylan V Well-Known Member

    Hello,

    This is because you have changed the values that are not in my code. As I said, this template modification has been tested only on the default XenForo style. On a custom style, I would need to intervene and analyze the problem.

    Can you give me a live preview?
     
  6. 1im

    1im Member

    I'll message ya in a bit with link and username. Prefer not to change it back on live version. Thanks @Dylan V

    I'll shoot you a couple dollars as well for helping =]
     
  7. Dylan V

    Dylan V Well-Known Member

    ;)
     
  8. Dylan V

    Dylan V Well-Known Member

  9. BassMan

    BassMan Well-Known Member

    EDIT: mistake. I create it as a template modification, because I dont' like direct template editing, but it won't work...
     
    Last edited: Feb 20, 2015
  10. Dylan V

    Dylan V Well-Known Member

    I'm working on an add-on for this template modification. ;)
     
    BassMan likes this.
  11. BassMan

    BassMan Well-Known Member

    Great! I don't have time for this now so looking forward.
     
  12. Dylan V

    Dylan V Well-Known Member

    Yes, I understand. ;) It is soon finished. :)
     
  13. PeterChen

    PeterChen Member

    i used this method but it does not work, evern after i reverted the templates and css file. The style is still messed up.

    What do i need to do to revert it back?
     

Share This Page