1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.4 Problems with creating a new topic

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by avalon-ua, Oct 25, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. avalon-ua

    avalon-ua Active Member

    Hi! I have a problem. When I try to create a new topic I see error message (Please add your text) but I do not see any field to fulfil it 251014-1.png
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Disable all add-ons and check in a completely default, unedited style.

    If it still doesn't work, disable cloudflare/rocketloader if you have it enabled.
  3. avalon-ua

    avalon-ua Active Member

    Hi, Brogan! Thank you for a reply. I did as you suggested but I still see the same problem. I did not installed cloudflare/rocketloader...
  4. avalon-ua

    avalon-ua Active Member

    So it there any way to help?
  5. avalon-ua

    avalon-ua Active Member

    I have a question to support team!!! Tell me guys for what I payed money if you totaly ignore my asking for help? I understand you gave me some suggestion, but they didn't work. So maybe you gotta find another way to figure out the problem instead of just being online on forum?
    Last edited: Oct 25, 2014
  6. Martok

    Martok Well-Known Member

    How rude.

    The support team do have real lives and aren't at your beck and call instantly. Even with the ticket system which technically is what you 'pay' for may require some waiting, especially at weekends.

    Try being a little more patient and trying to give some more information that would help.

    So, when did this problem first occur? What have you changed recently on your forum? Have you tried disabling any add"one in your browser or tried another browser? Things don't just break by themselves
    Bram and Amaury like this.
  7. avalon-ua

    avalon-ua Active Member

    Oh I am rude not because it was first time, 95% my questions were ignored by support team. Believe it is cry of soul. I always see as team support is online and simply is cheking pages of forum and do not take any look on my problems. (((( They deserve more rude and I am not first who have such opinion
  8. Martok

    Martok Well-Known Member

    I don't believe they ignore you but frankly with that attitude, maybe they should.

    Anyway, I've asked you some questions so try answering them if you want some help.
    Amaury and Lisa like this.
  9. avalon-ua

    avalon-ua Active Member

    I just installed forum on another domain, so tried to make a new first field and noticed that I am not able to to so...
  10. avalon-ua

    avalon-ua Active Member

    This is true, they always ignore or give advices which I know myself. All help was from general people. My attitude was not like this whole time.... that is simply result of bad support which I haven't seen in another serviceses
  11. Martok

    Martok Well-Known Member

    Oh and for the record:

    These are community forums that moderators do happen to give support in.It's not the ticket support stated. You can use that if you deem it to be urgent.

    That does not answer all of my questions. Try again.
    Amaury likes this.
  12. avalon-ua

    avalon-ua Active Member

    I use XenForo License$140!!!! And if you know the klient is always right, team support must do its best to help, in other case in year or two noone will buy their software. What do you think I am going to write about quality of XenForo on other web sites???? I also write to them in privat messages they told to write on forum (((((((((((((((((((
  13. avalon-ua

    avalon-ua Active Member

    That problem was after first time after installing and some customization with style
  14. Martok

    Martok Well-Known Member

    This is your last chance, stop being a child and having a tantrum and work with me, or I'll just leave you to it.

    I don't understand what you are saying. What is 'forge'?

    You've just said here that you have customised the style. Have you tried again with the default unedited XenForo style with all add-ons disabled? If so, please post a screenshot.

    Have you checked in the browser console for any errors?

    You might want to post a link to this site so that it can be looked at.
    Amaury likes this.
  15. Lisa

    Lisa Well-Known Member

    The client is not always right.
  16. avalon-ua

    avalon-ua Active Member

    in business area client is always right even it is not
  17. Martok

    Martok Well-Known Member

    Nope, utter rubbish.

    Read my previous post and respond. Last chance.
    Amaury and Lisa like this.
  18. Lisa

    Lisa Well-Known Member

    What drivel.

    If you want help, I would recommend reading and replying to @Martok . Because the attitude you're displaying isn't really making people want to help you.
    Amaury likes this.
  19. Amaury

    Amaury Well-Known Member

    So much this!

    In addition, you should at least wait 24 hours before bumping a thread. Look at the times:


    Your first bump was only 59 minutes after you replied to Brogan and your second, rude bump was only 46 minutes after your first bump.
  20. avalon-ua

    avalon-ua Active Member

    Look up, I write the reason why I did not wait. Many times I waited many months but zero answers. So lets finish protect lazy guys from support team
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page