• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

problem with style

#3
english4me.net/Forum

the style become fine when changing the language and get back ruined again when changing it to English

some time the style become fine , some time it become bad

like member card , i a different style for member cards , some time it show me the old style some time the new one

even though i did clear my cash browser and delete the temp files
 
#7
no there is no such statement
the forum is working fine with chroom i'm only getting this problem with firefox
i don't know why there are too many error !!
 
#9
the table fix problems , should i do something about them manually or do they fix aoutamically , because i have never done anything about them ?

in the future i'm going to change the host
 
#13
what does this mean

Error Info
Zend_Db_Adapter_Mysqli_Exception: Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet', system error: 110 - library/Zend/Db/Adapter/Mysqli.php:333
Generated By: Unknown Account, Aug 28, 2012
Stack Trace
#0 /mounted-storage/home148/sub035/sc80154-YLPI/english4me.net/Forum/library/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(315): Zend_Db_Adapter_Mysqli->_connect()
#1 /mounted-storage/home148/sub035/sc80154-YLPI/english4me.net/Forum/library/XenForo/Application.php(553): Zend_Db_Adapter_Abstract->getConnection()
#2 [internal function]: XenForo_Application->loadDb(Object(Zend_Config))
#3 /mounted-storage/home148/sub035/sc80154-YLPI/english4me.net/Forum/library/XenForo/Application.php(780): call_user_func_array(Array, Array)
#4 /mounted-storage/home148/sub035/sc80154-YLPI/english4me.net/Forum/library/XenForo/Application.php(810): XenForo_Application->lazyLoad('db', NULL)
#5 /mounted-storage/home148/sub035/sc80154-YLPI/english4me.net/Forum/library/XenForo/Application.php(1098): XenForo_Application::get('db')
#6 /mounted-storage/home148/sub035/sc80154-YLPI/english4me.net/Forum/library/XenForo/Model.php(161): XenForo_Application::getDb()
#7 /mounted-storage/home148/sub035/sc80154-YLPI/english4me.net/Forum/library/XenForo/Model/DataRegistry.php(138): XenForo_Model->_getDb()
#8 /mounted-storage/home148/sub035/sc80154-YLPI/english4me.net/Forum/library/XenForo/Model/DataRegistry.php(97): XenForo_Model_DataRegistry->_getMultiFromDb(Array)
#9 /mounted-storage/home148/sub035/sc80154-YLPI/english4me.net/Forum/library/XenForo/Dependencies/Abstract.php(134): XenForo_Model_DataRegistry->getMulti(Array)
#10 /mounted-storage/home148/sub035/sc80154-YLPI/english4me.net/Forum/library/XenForo/FrontController.php(125): XenForo_Dependencies_Abstract->preLoadData()
#11 /mounted-storage/home148/sub035/sc80154-YLPI/english4me.net/Forum/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
#12 {main}
Request State
array(3) {
["url"] => string(37) "http://english4me.net/Forum/index.php"
["_GET"] => array(0) {
}
["_POST"] => array(0) {
}
}