1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.2 Prefix must selected

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by MotMann, Jul 23, 2013.

  1. MotMann

    MotMann Active Member

    Hi...

    wonderful, that XF alive :)

    What i must do, that a Prefix must be selected, if User start a new Thread?

    I have the last XF Version
     
  2. Andrej

    Andrej Well-Known Member

    Admin CP -> Display Node Tree -> [Select node] -> Thread Prefixes

    Снимок экрана 2013-07-23 в 11.02.29.png
     
  3. MotMann

    MotMann Active Member

    I don't found that.




    prefix.jpg
     
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Then you are not running 1.2 latest release.
     
  5. MotMann

    MotMann Active Member

    i use 1.1.5 Is that not the last release? On the DL Side is that the last One :)

    EDIT: FOUND THAT :)
     
  6. Andrej

    Andrej Well-Known Member

  7. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    1.1.5 is the latest stable release.

    You have prefixed your thread with 1.2 though.

    1.2 RC1 is the latest release - move the selection field upwards on the download screen.
     
  8. MotMann

    MotMann Active Member

    Upward .. that's it :D
     
  9. MotMann

    MotMann Active Member

    Does the Styles working correct with 1,2?
     
  10. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    That is something you will have to determine for yourself.

    It is possible that custom styles and add-ons won't work correctly in 1.2 without updating them.
     

Share This Page