1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.5 postbit different in post and conversation?

Discussion in 'Styling and Customization Questions' started by dethfire, Jan 27, 2016.

  1. dethfire

    dethfire Well-Known Member



    Why does it look fine in Postbit but off in a conversation? What am I missing? The onlinemarker also goes way off.
  2. rainmotorsports

    rainmotorsports Well-Known Member

    I mean unless something was added to 1.5 I missed the first question someone is going to ask is what add-on are you using for that in the shot.
  3. dethfire

    dethfire Well-Known Member

    They are just simple CSS edits. Why would postbit look fine and conversation look messed up?
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    They are different templates so it depends what you have added and where.
  5. dethfire

    dethfire Well-Known Member

    hmmmm well I don't know how that is because it definitely draws from message_user_info which is what I am editing.
  6. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    You can use the browser inspector to see what's happening with the CSS.

    Naturally it's not going to be possible for anyone without access to conversations to check.
  7. dethfire

    dethfire Well-Known Member

    In conversation the post/like count needs a top of 104px but in message it only needs top 84px. How the heck can that be? How can I manage to have two different values when they both draw from message_user_info?
  8. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    There is other CSS involved due to the templates being different, which could be a factor.
    Unless you have other customisations which are affecting it.

Share This Page