1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Please help

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by UEG Immunity, Jan 17, 2012.

  1. UEG Immunity

    UEG Immunity Member

    i registered on 000webhost.com and bought a domain from godaddy and when xenforo was installed on the website it gave me a 403 error. I don't know what i did wrong. please help. my website is ueg-immunity.com
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    I understand you have opened a ticket about this, which has been answered.

    Please refer to the instructions in the ticket.
     
  3. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    As noted in your ticket, this is due to your host having suspended your account. You need to contact them.
     
  4. UEG Immunity

    UEG Immunity Member

    yes but there is nothing on the website that will let me contact them
     
  5. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

  6. UEG Immunity

    UEG Immunity Member

  7. UEG Immunity

    UEG Immunity Member

    what do you recommend i do
     
  8. PeterT

    PeterT Active Member

    You clearly need a new host :(
     
  9. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    You already have your answer.

    The host does not permit XenForo to be installed.

    Use another host.
     
  10. UEG Immunity

    UEG Immunity Member

    do you recommend any free ones that support xenforo
     
  11. Divvens

    Divvens Well-Known Member

  12. UEG Immunity

    UEG Immunity Member

    how about radon systems?
     
  13. PeterT

    PeterT Active Member

    Radonsystems, second to none (y)
     

Share This Page