1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

******* - Photo Poll [Paid] [Deleted]

Discussion in 'Add-on Releases' started by Brivium, Sep 25, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Brivium

    Brivium Well-Known Member

    ******* submitted a new resource:

    ******* - Photo Poll - This addon makes it easily organize a photo poll and display it's result on your forum.

    Read more about this resource...
     
    Last edited: Sep 25, 2014
  2. The Forum Heroes

    The Forum Heroes Well-Known Member

    Would like to see an option to make it more like hotornot.com Option to rate each pic in the gallery and then list the galley in highest vote rating order.
     
    Brivium likes this.
  3. otto

    otto Well-Known Member

    Nice... but, i think you should name it more like "Image Poll" eg. With a real photo contest (like phot contest add-on) have this nothing to do... :unsure:
     
    Brivium likes this.
  4. insocial

    insocial Member

    From the looks of the screens, it appears that the same user uploads all the photos. This doesn't really work in a contest setting. What you want is for different users to upload their "entry" into the contest and then other users can vote.
     
  5. Digital Doctor

    Digital Doctor Well-Known Member

  6. otto

    otto Well-Known Member

    It gives a add-on that can do this: https://xenforo.com/community/resources/xen-photo-contest.2755/ actual licence users can install a version 0.6 from this. This works like it should. ;) :)
     
  7. Brivium

    Brivium Well-Known Member

  8. Rambro

    Rambro Well-Known Member

    @******* Just picked this up and I'm having a weird issue with it - when I attempt to upload photos for the poll it sometimes prompts me for the photo upload like I was attaching it to a post. About 3 out of 6 times. I took some screenshots for you:

    After I press Upload A File:

    CapturFiles_3.png

    See in the background it attached it to the post and not the poll?
    CapturFiles_4.png

    Here's the created thread - the pic is nowhere to be found
    CapturFiles_5.png

    This is going to be VERY confusing to the members.
     
  9. Brivium

    Brivium Well-Known Member

  10. Disciple of Nagash

    Disciple of Nagash Active Member

    The problem is that this addon hasn't been updated in nearly a year, and it has an extremely high price as well.

    This add-on is great, however I do agree it would be ideal if it could do the following:

    • Allow users to submit an entry during a submission timeframe
    • Allow entries to remain hidden until voting start
    • Allow for anonymous entries
    • Ideally integrate with trophies, so you could specify the winner (and/or second place, third place etc) to be awarded a trophy
    If it did these functions, I would happily pay double the current price for it.

    Perhaps it could be an addon that works with the Xenforo Media Gallery as well?
     
    Brivium likes this.
  11. Brivium

    Brivium Well-Known Member

  12. otto

    otto Well-Known Member

    Hello,

    No, thats not correct. The coder has it updatet and give a realy good support - but not here on xenforo.com. The last version from photocontest add-on you can download (after you buy it) from the own website of the add-on coder. The newest version from 10/2014 is 0.6.2 and i can tell you, that this add-on since 0.4 runs like a charm. I use it actualy with xenforo 1.4.3 and a lot other add-ons from other coders without any issue.

    So i can say - yes, the price is not the lowest, but its best supported and updated. :)

    In the description you can see the adress of there support forum: http://www.hardwareforums.com/?g=xen try it out... ;)
     
    Lindal_Oronar likes this.
  13. Lindal_Oronar

    Lindal_Oronar Well-Known Member

    Confirmed, Totally agree with @otto
     
    otto likes this.
  14. egerci

    egerci Member

    Hello
    I have just installed this addon and gets below errors :
    Code:
    ErrorException: Undefined index: node_id - library/*******/PhotoPoll/Model/PhotoPoll.php:511
    Oluşturan: Bilinmeyen Hesap, 16 dakika önce
    Yığın Takibi
    #0 /var/www/html/forum/library/*******/PhotoPoll/Model/PhotoPoll.php(511): XenForo_Application::handlePhpError(8, 'Undefined index...', '/var/www/html/f...', 511, Array)
    #1 /var/www/html/forum/library/*******/PhotoPoll/ControllerPublic/Thread.php(29): *******_PhotoPoll_Model_PhotoPoll->canAddPhotoPoll(Array, Array)
    #2 /var/www/html/forum/library/RainDD/UserActivity/Controller/ThreadViewers.php(8): *******_PhotoPoll_ControllerPublic_Thread->actionIndex()
    #3 /var/www/html/forum/library/AVForums/Competitions/ControllerPublic/Thread.php(7): RainDD_UserActivity_Controller_ThreadViewers->actionIndex()
    #4 /var/www/html/forum/library/XenForo/FrontController.php(347): AVForums_Competitions_ControllerPublic_Thread->actionIndex()
    #5 /var/www/html/forum/library/XenForo/FrontController.php(134): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
    #6 /var/www/html/forum/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
    #7 {main}
    Talep Yeri
    array(3) {
      ["url"] => string(85) "http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/zayiflamak-istiyorummmm.775350/"
      ["_GET"] => array(1) {
        ["threads/zayiflamak-istiyorummmm_775350/"] => string(0) ""
      }
      ["_POST"] => array(0) {
      }
    }
    Code:
    ErrorException: Undefined index: discussion_type - library/*******/PhotoPoll/Model/PhotoPoll.php:513
    Oluşturan: Bilinmeyen Hesap, 17 dakika önce
    Yığın Takibi
    #0 /var/www/html/forum/library/*******/PhotoPoll/Model/PhotoPoll.php(513): XenForo_Application::handlePhpError(8, 'Undefined index...', '/var/www/html/f...', 513, Array)
    #1 /var/www/html/forum/library/*******/PhotoPoll/ControllerPublic/Thread.php(29): *******_PhotoPoll_Model_PhotoPoll->canAddPhotoPoll(Array, Array)
    #2 /var/www/html/forum/library/RainDD/UserActivity/Controller/ThreadViewers.php(8): *******_PhotoPoll_ControllerPublic_Thread->actionIndex()
    #3 /var/www/html/forum/library/AVForums/Competitions/ControllerPublic/Thread.php(7): RainDD_UserActivity_Controller_ThreadViewers->actionIndex()
    #4 /var/www/html/forum/library/XenForo/FrontController.php(347): AVForums_Competitions_ControllerPublic_Thread->actionIndex()
    #5 /var/www/html/forum/library/XenForo/FrontController.php(134): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
    #6 /var/www/html/forum/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
    #7 {main}
    Talep Yeri
    array(3) {
      ["url"] => string(85) "http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/zayiflamak-istiyorummmm.775350/"
      ["_GET"] => array(1) {
        ["threads/zayiflamak-istiyorummmm_775350/"] => string(0) ""
      }
      ["_POST"] => array(0) {
      }
    }
    Could you please help me to fix this..

    Regards
     
  15. Rambro

    Rambro Well-Known Member

    @******* Got a whole host of server errors today. These same 2 repeated about 10 times each:

    Code:
    ErrorException: Undefined index: discussion_type - library/*******/PhotoPoll/Model/PhotoPoll.php:513
    Generated By: Unknown Account, Sunday at 5:25 PM
    Stack Trace
    
    #0 /home/dressedw/public_html/forum/library/*******/PhotoPoll/Model/PhotoPoll.php(513): XenForo_Application::handlePhpError(8, 'Undefined index...', '/home/dressedw/...', 513, Array)
    #1 /home/dressedw/public_html/forum/library/*******/PhotoPoll/ControllerPublic/Thread.php(29): *******_PhotoPoll_Model_PhotoPoll->canAddPhotoPoll(Array, Array)
    #2 /home/dressedw/public_html/forum/library/ChangeThreadStarter/ControllerPublic/Thread.php(7): *******_PhotoPoll_ControllerPublic_Thread->actionIndex()
    #3 /home/dressedw/public_html/forum/library/CTA/FeaturedThreads/ControllerPublic/Thread.php(208): ChangeThreadStarter_ControllerPublic_Thread->actionIndex()
    #4 /home/dressedw/public_html/forum/library/XenForo/FrontController.php(347): CTA_FeaturedThreads_ControllerPublic_Thread->actionIndex()
    #5 /home/dressedw/public_html/forum/library/XenForo/FrontController.php(134): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
    #6 /home/dressedw/public_html/forum/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
    #7 {main}
    
    Request State
    
    array(3) {
      ["url"] => string(95) "http://www.dressedwell.net/forum/threads/wake-up-world-you-get-the-government-you-deserve.1591/"
      ["_GET"] => array(0) {
      }
      ["_POST"] => array(0) {
      }
    }
    
    Code:
    ErrorException: Undefined index: node_id - library/*******/PhotoPoll/Model/PhotoPoll.php:511
    Generated By: Unknown Account, Sunday at 5:25 PM
    Stack Trace
    
    #0 /home/dressedw/public_html/forum/library/*******/PhotoPoll/Model/PhotoPoll.php(511): XenForo_Application::handlePhpError(8, 'Undefined index...', '/home/dressedw/...', 511, Array)
    #1 /home/dressedw/public_html/forum/library/*******/PhotoPoll/ControllerPublic/Thread.php(29): *******_PhotoPoll_Model_PhotoPoll->canAddPhotoPoll(Array, Array)
    #2 /home/dressedw/public_html/forum/library/ChangeThreadStarter/ControllerPublic/Thread.php(7): *******_PhotoPoll_ControllerPublic_Thread->actionIndex()
    #3 /home/dressedw/public_html/forum/library/CTA/FeaturedThreads/ControllerPublic/Thread.php(208): ChangeThreadStarter_ControllerPublic_Thread->actionIndex()
    #4 /home/dressedw/public_html/forum/library/XenForo/FrontController.php(347): CTA_FeaturedThreads_ControllerPublic_Thread->actionIndex()
    #5 /home/dressedw/public_html/forum/library/XenForo/FrontController.php(134): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
    #6 /home/dressedw/public_html/forum/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
    #7 {main}
    
    Request State
    
    array(3) {
      ["url"] => string(95) "http://www.dressedwell.net/forum/threads/wake-up-world-you-get-the-government-you-deserve.1591/"
      ["_GET"] => array(0) {
      }
      ["_POST"] => array(0) {
      }
    }
    
     
  16. egerci

    egerci Member

  17. Brivium

    Brivium Well-Known Member

    egerci likes this.
  18. Brivium

    Brivium Well-Known Member

    @egerci Please try to download the latest version and upgrade into your site to solving your issue.

    Regards,
     
    egerci likes this.
  19. Rambro

    Rambro Well-Known Member

    @******* the new update has a fatal error:

    Code:
    ErrorException: Fatal Error: main() [<a href='function.require'>function.require</a>]: Failed opening required '/home/dressedw/public_html/forum/library/*******/*******Helper/1000200/EventListeners.php' (include_path='/home/dressedw/public_html/forum/library:.:.:/opt/alt/php53/usr/share/pear:/opt/alt/php53/usr/share/php') - library/*******/*******Helper/EventListeners.php:24
    Generated By: Unknown Account, 17 minutes ago
    Stack Trace
    
    #0 [internal function]: XenForo_Application::handleFatalError()
    #1 {main}
    
    Request State
    
    array(3) {
      ["url"] => string(53) "http://www.dressedwell.net/forum/index.php?liveupdate"
      ["_GET"] => array(1) {
        ["liveupdate"] => string(0) ""
      }
      ["_POST"] => array(4) {
        ["_xfRequestUri"] => string(119) "/forum/threads/rambo-posts-pics-of-women-he-thinks-you-pussies-wouldnt-bang-and-you-confirm-his-suspiscions.1327/page-2"
        ["_xfNoRedirect"] => string(1) "1"
        ["_xfToken"] => string(8) "********"
        ["_xfResponseType"] => string(4) "json"
      }
    }
    
    Tried installing and uninstalling it twice.
     
  20. Brivium

    Brivium Well-Known Member

    @Rambro

    Please make sure that you uploaded override all files into your forum root.

    Regards,
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page