1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Opacity problem

Discussion in 'Styling and Customization Questions' started by RobParker, Sep 6, 2012.

  1. RobParker

    RobParker Well-Known Member

    I'm using the DigitalPoint ad positioning to place an ad under the post but the Uniform skin by xenfocus makes the opacity change which is obviously a bad thing for the ad.


    This is what it looks like

    Screen Shot 2012-09-06 at 19.44.18.png

    And on hover it changes to

    Screen Shot 2012-09-06 at 19.44.24.png

    I'd like the ad to have an opacity of 1 all of the time and I thought I could do it by changing this UnderPost style but it looks as if the opacities "stack" and inherit from the parent class which in this case is messagemeta.

    Screen Shot 2012-09-06 at 19.46.54.png

    Probably missing the obvious but any help greatly appreciated
     
  2. RobParker

    RobParker Well-Known Member

    Would this solution work, rather than having the whole of messageMeta change opacity, instead change the controls individually?

    Code:
    .message .messageMeta .privateControls { opacity: 0.5; -moz-transition: all ease-in-out 0.15s; }
    .message .messageMeta .publicControls { opacity: 0.5; -moz-transition: all ease-in-out 0.15s; }
    
    
    .message:hover .messageMeta .privateControls{ opacity: 1; }
    .message:hover .messageMeta .publicControls{ opacity: 1; }
    
     
  3. digitalpoint

    digitalpoint Well-Known Member

    If it's just the controls you want opaque, that's exactly what you would need to do.
     
  4. RobParker

    RobParker Well-Known Member

    Cheers :)

    Am I correct in thinking you need a new hook to place the ads in between the posts?
     
  5. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

Share This Page