1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.2 online_now_x_members_y_guests_z instead of real data

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by polle, Aug 3, 2013.

  1. polle

    polle Active Member

    I just upgrade to 1.2 and I am getting "online_now_x_members_y_guests_z" instead of the real data of how many guests, users, etc...

    I am using spanish and when I look at the admin translation for that I have this:

    Title: online_now_x_members_y_guests_z_robots_a
    Text of the phrase: Total: {total} (members: {members}, guests: {guests}, robots: {robots})

    How can I fix it to display what it should ?

    Thanks.
     
  2. MattW

    MattW Well-Known Member

    I suspect you are using Widget Framework. You need to update that add-on.
     
    Binu and polle like this.
  3. polle

    polle Active Member

    You are correct.

    I had Widget Framework 2.2.3 installed and it seems Widget Framework 2.2.3b is the latest. So I missed the latest b.

    Thanks Matt !
     
    MattW likes this.
  4. Hilmer

    Hilmer Active Member

    I have the same problem at www.hilmer-koch.dk/forum

    I have updated the Widget Framework to 2.3.5 but still I just see the online_now_x_members_y_guests_z

    Any suggestions?
     
  5. erich37

    erich37 Well-Known Member

  6. Hilmer

    Hilmer Active Member

    Thanks guys I fixed the problem:

    Disabled all addons - reupdated - merged outdated templates and reactivated the add ons ;)
     

Share This Page