1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

No internal_data folder after download Xenforo

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by Ji2myTran, Dec 22, 2012.

  1. Ji2myTran

    Ji2myTran Active Member

    Hi All,

    I'm a newbie here. i have just purchased Xenforo and starting to set up my site. However, after i download Xenforo from "Customer Area" section. I couldn't find any folder name"internal_data" inside the Zip file that i downloaded.

    Anyone can explain for this?

    Thank you in advance.
     
  2. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    You downloaded the upgrade package. That package differs only in that it is missing data and internal_data which are not needed for upgrades as they will already be present from the install. You can download the package again (the full package this time) or just manually create those directories. The install script will tell you if it needs you to create them.
     
    Chris D likes this.
  3. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    You have probably downloaded the "Upgrade" package.

    Uncheck this box when downloading:

    [​IMG]

    EDIT: Merry Christmas, Ninja.
     
    Jake Bunce likes this.
  4. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

  5. Ji2myTran

    Ji2myTran Active Member

    Thanks Jake & All for a faster support! ;) I got my all the files now.
     

Share This Page